Kausi jatkuu keskiviikkona Kuopiossa

Kausi jatkuu keskiviikkona Kuopiossa

15.11.2022

Kausi jatkuu keskiviikkona Kuopiossa

Kouvolalaismiehistö palaa tositoimiin maajoukkuetauolta keskiviikkona, kun pelit jatkuvat Kuopiossa KalPan vieraana.

Maanantaina takaisin harjoituksiin maaottelutauon jälkeen palannut KooKoo lähtee tulevaan viikkoon akut täyteen ladattuina. Kausi jatkuu KooKoon osalta jo keskiviikkona, kun kouvolalaisten bussi suuntaa kohti Kuopiota, jossa vastaan asettuu KalPa.

Kolmasosan kaudesta pelannut KooKoo lähtee jatkamaan pisteiden metsästystä sijalta kahdeksan, kun 20 ottelusta pisteitä on tarttunut mukaan yhteensä 28. Piikkipaikkaa pitävään Rauman Lukkoon eroa on 15 pistettä ja kuudennella sijalla majaileva Oulun Kärpät on kuuden pisteen päässä. 11. sijaa hallussaan pitävä Mikkelin Jukurit on myös vain kahden pisteen päässä oranssimustista, joten sarjataulukossa mennään edelleen erittäin tasaisissa merkeissä.

KooKoossa kultakypärää kantaa viime viikonloppuna Leijona-debyyttinsä tehnyt Joose Antonen, joka nakutti Karjala-turnauksessa pelaamissaan kolmessa ottelussa tehot 1+1=2. Liigassa Antonen on tehtaillut yhteensä 16 pistettä, joka oikeuttaa pistepörssin kahdeksanteen sijaan.

Keskiviikkona KooKoota isännöivä KalPa majailee tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla viisi. Pisteitä KalPa on 20 ottelusta onnistunut keräämään yhteensä 34, ja on näin ollen kuusi pistettä kouvolalaismiehistöä edellä.

Tommi Miettisen luotsaama kuopiolaisryhmä oli syys-lokakuun aikana kovassa iskussa, kun se voitti peräti seitsemän kotiotteluaan perätysten. Viimeisestä kolmesta ottelustaan kuopiolaiset ovat kuitenkin onnistuneet napsimaan vain yhden voiton.

KalPan parhaana pistemiehenä häärii hyökkääjä Aapeli Räsänen, joka Antosen tavoin teki viime viikolla debyyttinsä miesten maajoukkuepaidassa. Räsänen on Liigan pistepörssissä tällä hetkellä sijalla seitsemän tehoin 7+11=18.

KooKoo ja KalPa ovat iskeneet tällä kaudella yhteen kertaalleen, kun KooKoo onnistui lokakuun alussa nappaamaan Lumon Areenalla täydet kolme pistettä futislukemin 1–0. KalPa-voitto on tällä hetkellä myös kouvolalaismiehistön ainoa kolmen pisteen kotivoitto.

Otteluennakossa miesten Leijona-paidassa viime viikolla debytoinut Joose Antonen.

Kokoonpanosta ovat varmuudella pois hyökkääjä Samuli Ratinen (4–5vkoa) ja puolustaja Charle-Edouard D’Astous (pelikielto, yksi ottelu jäljellä).