Kauden ensimmäinen kamppailu KalPaa vastaan keskiviikkona

12.1.2021

12.01.2021 17:00

Kauden ensimmäinen kamppailu KalPaa vastaan keskiviikkona

KooKoo kohtaa KalPan keskiviikkona ensimmäistä kertaa kuluvan kauden aikana.

Kouvolalaisjoukkueen bussin nokka kääntyy keskiviikkona päivällä kohti Kuopiota – KooKoo kohtaa savolaisryhmän ensimmäisen kerran kuluvalla kaudella.

KooKoo ja KalPa taistelee runkosarjassa samoista paikoista – ja pisteistä: KalPa on sijalla 5. ja KooKoo sijalla 6, molemmilla 34 pistettä.

KooKoo on kerännyt neljästä edellisestä pelaamastaan ottelustaan kaksi voittoa ja kaksi jatkoaikatappiota, mikä tarkoittaa pistesaldon kasvua kahdeksalla pisteellä.

KalPa on sen sijaan neljästä edellisestä ottelustaan kärsinyt tappion kolmesti ja voittanut kerran kolmen pisteen arvoisesti.

Miten sitten pisteet lähtee keskiviikkona mukaan Kouvolaan?

– KalPa on liikkuva ja todella luisteluvoimainen joukkue etenkin kotijäällään. Vauhti tulee olemaan kova, vaikka yleisöä ei olekaan, maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen ennakoi.

– Kyllä he haluaa pisteitä ihan yhtä lailla kuin mekin, siihen meidän pitää vastata liikkeeseen liikkeellä ja olla valmiita. Ilves- ja Ässät-otteluissa istuttiin boksissa aivan liikaa. Toki joitain jäähyjä on pakko ottaa, mutta turhat pitää saada pois.

Kuuntele ja katso otteluennakkovideo KooKooTV:stä yläpuolelta.

KalPa–KooKoo keskiviikkona 13.1. klo 18.30 Olvi Areenalla Kuopiossa.
​​​​​​​Ottelu on nähtävillä C Moresta!