Kauden alku lähestyy – kausikortit myynnissä!

19.8.2020

19.08.2020 11:18

Kauden alku lähestyy – kausikortit myynnissä!

Kausikorttimyynti, lipunmyynnin avautuminen, KooKoo-lounas… kaikki, mitä sinun tulee tietää kauden alun lähestyessä!

Korona-muistio

Tavoitteemme ja velvollisuutemme on huomioida ja toteuttaa tarvittavat toimenpiteet tartuntariskin hallitsemiseksi ja minimoimiseksi ottelutapahtumissa viranomaismääräyksiä (THL, AVI, Poliisiviranomaiset) ja ohjeistuksia noudattaen ja täydentäen.

Muistathan asioidessasi Lumon Areenalla pitää turvavälin muihin ihmisiin, pestä kädet ennen ja jälkeen vierailusi ja käyttää käsidesiä (saatavilla toimistolta, lounaalta sekä Lumon Areenalta). Vältäthän myös ylimääräisiä kontakteja vierailusi aikana. Ethän saavu Lumon Areenalle sairaana!

Kaikista hygieniakäytänteistä kotiotteluihin liittyen tiedotetaan erikseen.

Preseason – harjoitusottelut

KooKoon preseason ottelut starttaavat torstaina 20. elokuuta Imatralta Bauer Games -turnauksessa, jossa KooKoo kohtaa turnauksen isännän, Mestiksessä pelaavan Ketterän Imatran jäähallissa klo 17.00.

Ensimmäinen harjoitusottelu Lumon Areenalla pelataan perjantaina 28. elokuuta klo 19.30, kun KooKoo saa vieraakseen HPK:n Hämeenlinnasta. Tarkemmin ottelun lipunmyynnistä, koronarajoituksien vaikutuksesta ja muista harjoitusottelun käytänteistä tiedotetaan viimeistään maanantaina 24. elokuuta.

Harjoitusotteluiden järjestelyt ovat käynnissä ja KooKoo tulee noudattamaan kaikissa järjestelyissä viranomaismääräyksiä.

Kausikortit kaudelle 2020–2021

Kausikorttimyynti käy kuumana! KooKoon kausikortteja myydään täysin normaalisti kaudelle 2020–2021. Kausikortteja on mahdollisuus ostaa sekä Ticketmaster Prosta tai KooKoon toimistolta (toimisto palvelee ti-to klo 10.00–16.00). Kausikorttien hinnat ja kategoriat löydät TÄÄLTÄ.

Jos sinulla oli kausikortti kaudella 2019–2020:
Vanha kauskortti toimii myös kaudella 2020–2021, mikäli olet kausikorttisi tilauksen uusinut. Mikäli korttisi on hukkunut, otathan yhteyttä KooKoon toimistoon kausikortti@kookoo.fi.

Jos sinulla ei ollut kausikorttia kaudella 2019–2020:
Jos olet hankkinut täysin uuden kausikortin, kausikortit valmistuu ensimmäiseen Lumon Areenalla pelattavaan harjoitusotteluun ja ovat noudettavissa perjantaina 28. elokuuta pelattavassa harjoitusottelussa KooKoo–HPK. Kausikorttien noutopaikasta tiedotetaan myöhemmin lisään muun otteluinfon yhteydessä. Mikäli et pääse otteluun noutamaan kausikorttiasi, korttisi on noudettavissa myös kauden muista otteluista.

Mikäli haluat maksaa kausikorttisi Virike- tai Tykyseteleillä, -korteilla tai mobiilimaksulla, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Lipunmyynti

Preseasonin (harjoitusotteluiden) sekä runkosarjan lipunmyynnin avautumisesta tiedotetaan myöhemmin lisää. Lippuhinnat ja katsomokartan löydät täältä.

*Huom. KooKoo pidättää oikeuden lippuhintojen muutoksiin.

KooKoo-lounas

KooKoo-lounas palvelee Lumon Areenan 4. kerroksessa maanantaista perjantaihin klo 10.30–14.00.

KooKoo-lounaan hinta 10€, kausikortilla 9€ ja keittolounas 8€. Lounas sisältää aina vähintään kaksi eri lämminruokavaihtoehtoa, monipuolisen salaattipöydän, keiton, leivän & levitteen, päivittäin vaihtuvan jälkiruoan ja kahvin tai teen.

KooKoo-lounaalla ei käsitellä ollenkaan käteistä rahaa, vaan ainoastaan lounasseteleitä ja maksukortteja. Pankkikorttimaksuissa suositellaan lähimaksua.

Huolehditaanhan yhdessä hyvästä hygieniasta! Pesethän siis kätesi ennen lounaalle saapumistasi. Asiakkaiden käytössä on myös käsien desinfiointiainetta. KooKoo-lounaan henkilökunta huolehtii myös lounaspaikan hygieniasta säännöllisellä siivouksella ja esimerkiksi noutopöydän ottimien pesemisellä.

Lounaan saa myös mukaan.

Lounaslistan löydät osoitteesta kookoo.fi/lounas.

Verkkokauppa KooKoo-Shop

KooKoon fanituotteita saa hankittua suoraan verkkokauppa KooKoo-Shopista! Syksylle saapuu myös uusia fanituotteita, joten seuraathan uutisointiamme! Tuotteita on mahdollisuus tilata postituksella tai noudolla.

Toimiston aukiolo

KooKoon toimisto palvelee tiistaista torstaihin klo 10.00–16.00 Lumon Areenan toisessa kerroksessa. Ovikelloa soittamalla tavoitat henkilökunnan.

Muistathan asioidessasi toimistolla pitää turvavälin muihin ihmisiin, pestä kädet ennen ja jälkeen vierailusi ja käyttää käsidesiä (saatavilla toimistolta sekä Lumon Areenalta). Vältäthän myös ylimääräisiä kontakteja vierailusi aikana. Ethän asioi toimistollamme sairaana!

Pelaajatapaamiset & median haastattelupyynnöt

Koronarajoitusten ollessa voimassa kaikki pelaajatapaamiset ja nimmarien jaot on kielletty. Haastattelut ja tapaamiset arvioidaan myös tapauskohtaisesti ja median yhteydenotot mm. haastatteluiden sopimiseen: nita.ahola@kookoo.fi.

ME OLEMME KOOKOON MUKANA – OLISITKO SINÄKIN?

Yksi joukkue, monta tarinaa. Koronavirustilanne aiheuttaa paljon inhimillistä ja taloudellista hätää ympäri maailman ja myös Suomessa ja Kouvolassa. Vaikeudet voitetaan yhdessä ja yhteistyöllä – olemmehan #yksijoukkue!

KooKoon mukana on jo iso joukko yrityskumppaneita kaudella 2020–2021. Kumppanilista päivittyy ja löydät mukana olevat kumppanit täältä.

Haluaisitko sinä ja yrityksesi mukaan yhteen joukkueeseen? Kun vastaat KYLLÄ, otathan yhteyttä! Myyntimme räätälöi jokaisen tarpeisiin sopivat paketit, jotka voivat sisältää näkyvyyttä, lippuja, kausikortteja, VIP-palveluita, sosiaalista mediaa ja paljon muuta!

Osakeanti

KooKoon osakeanti on käynnissä elokuun loppuun! Tämä tarkoittaa sitä, että osakkeiden merkintäaikaa on 31. elokuuta asti ja osakkeet tulee olla maksettuna syyskuun loppuun mennessä.

Miltä tuntuisi omistaa pala jääkiekkoseurasta? Sinä voit olla seuraava KooKoon omistaja!

  • Pääset varmistamaan seuran elinvoimaisuutta
  • Pääset mukaan seuran sisäpiiriin
  • Saat neljä kertaa vuodessa omistajakirjeen
  • Pääset mukaan yhtiökokouksiin
  • Pääset omistajien ja joukkueen tapaamisiin
  • Kuulet monet uutiset ensimmäisten joukossa

Tule mukaan Suomen seuratuimpaan sarjaan – Hanki oma osuutesi nyt!