Kauden 2021–2022 game worn -pelipaidat huudettavissa!

11.6.2022

Kauden 2021–2022 game worn -pelipaidat huudettavissa!

Nyt on aika huutaa pelipaitoja, sillä kauden 2021-2022 game worn ja game issued -pelipaidat ovat huudettavissa nyt Huuto.netissä ja viikonloppuna huudettavaksi tulee vielä lisää paitoja!

KooKoo huutokauppaan kaudelta jääneet mustat, oranssit ja valkoiset pelipaidat Huuto.netissä. Kaikki paidat tulevat huutokaupattavaksi viikonlopun aikana – osan huuto päättyy sunnuntaina klo 18.00 ja osan tiistaina klo 18.00 tai 5 minuuttia viimeisen huudon jälkeen. Minimikorotus on viisi euroa. Huudettu paita tulee lunastaa eikä huudetuilla paidoilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Pelipaitojen lisätiedoissa lukee onko kyseinen paita pelattu, pelaamaton vai onko kyseessä runkosarja- vai palyoffs-paita.

Runkosarjapaitojen aloitushinta on 250€, playoffs-paitojen 300€ ja pelaamattomia game issued -paitojen aloitushinta 150€. Kaikkiin pelipaitoihin sisältyy myös aitoustodistus.

Maksutapoina käy KooKoon toimistolla pankkikorttimaksu paitaa noudettaessa tai pelipaidat voidaan laskuttaa. Huomioithan, että laskuun sisältyy laskutuslisä, joka on kahdeksan euroa. Pelipaidat ovat noudettavissa KooKoon toimistolta, kun noudettavissa ilmoitus on saatu tai ne voidaan myös postittaa 10€ postikuluilla.

Näillä paidoilla KooKoo on tehnyt seurahistoriaa, koettu onnistumisia ja harmiteltu takaiskuja. Huuda itsellesi siis pala KooKoon historiallista kautta osoitteessa Huuto.net!