Kauden 2020–2021 game worn -pelipaidat myynnissä!

28.11.2020

28.11.2020 16:46

Kauden 2020–2021 game worn -pelipaidat myynnissä!Aidot game worn -pelipaidat ovat nyt myynnissä!

Aitioja pelipaitoja saa nyt kaikissa kolmessa värissä!

Kauden 2020–2021 aidot game worn -pelipaidat ovat nyt myynnissä kaikissa kolmessa värissä!

Ensimmäistä kertaa Liiga-historiassa KooKoo myy game worn -pelipaidat ilman huutokauppaa – jotta kenellä tahansa on mahdollisuus saada haluamansa pelaajan aito, pelattu pelipaita!

Musta pelipaita on kauden 2020–2021 kotipelipaita, oranssi on KooKoon virallinen vieraspelipaita ja valkoinen pelipaita on kauden 2020–2021 uusi, kolmospelipaita. Valkoisilla paidoilla pelataan niissä vierasotteluissa, joissa kotijoukkue pelaa punaisella pelipaidalla: Helsingissä, Porissa ja Vaasassa.

Kaikki game worn -pelipaidat ovat hinnaltaan 250€ ja hinta sisältää aitoustodisuksen ja pelaajan nimikirjoituksen, mikäli tilaaja paitaan pelaajan nimikirjoituksen haluaa. Kaikissa game worn -pelipaidoissa on Liiga-merkki, joka todistaa paidan aitouden.

Ohjeet game worn -paidan ostamiseen:

1. Paidat on myynnissä KooKoon verkkokaupassa osoitteessa www.kookooshop.fi.

2. Valitse haluamasi värinen paita ja klikkaa valitsemasi värin tuotekorttia.

3. Valitse tuotekortilta haluamasi pelaajan paita, kerro haluatko mukaan aitoustodistuksen tai pelaajan nimikirjoituksen.

4. Siirrä tuote ostoskoriin ja seuraa ohjeita.

5. Tilauksen ja maksun jälkeen ostaja siirtyy paitajonoon ja saa tuotteen, kun se pelaajalta käytöstä vapautuu. Jonotilanne päivitetään jokaiseen tuotteeseen.

6. Kun olet ostanut tuotteen, sinulle toimitetaan sähköpostiin tilausvahvistus. Tämän jälkeen ilmoitamme sinulle varaamasi paidan jonotilanteen.

Huom! Pelipaitoja vaihdetaan sitä mukaan, kun uusia varauksia tulee. Joidenkin pelaajien kohdalle voi muodostua pitkiäkin jonoja etenkin loppukaudesta, jolloin voi olla mahdollista, että kaikki halukkaat eivät haluamaansa paitaa saa – tämän vuoksi oma paita kannattaa varata mahdollisimman pian!