Kari Lindqvist aateloidaan Hall of Famen jäseneksi numero 15

26.10.2022

Kari Lindqvist aateloidaan Hall of Famen jäseneksi numero 15

KooKoon Liiga-joukkueen pitkäaikainen huoltaja Kari Lindqvist aateloidaan kunniagalleriaan lauantaina.

KooKoo avasi oman KooKoo Hall of Famen 50-vuotisjuhlakaudellaan marraskuussa 2015. Ensimmäisenä Hall of Fameen aateloitiin yhteensä 13 entistä KooKoo-toimijaa ja lauantaina kunniagalleriaan nostetaan #14 Lasse Malinin lisäksi #15 Kari Lindqvist. Aatelointi tapahtuu lauantaina KooKoo–Ässät -ottelussa.

Kari ”Linkku” Lindqvist tunnetaan KooKoon edustusjoukkueen pitkäaikaisena huoltajana, joka toimi seurassa yli 30-vuoden ajan. 1980-luvun loppupuolella KooKoon junioreista alkanut huoltajaura piti sisällään satoja vieraspelimatkoja, tuhansia teroitettuja luistimia ja lukemattoman määrän muita huoltajan tehtäviä pyykinpesusta ruokahuoltoon. Linkulla oli huoltajana toimiessaan rautainen ja tarkka ammattitaito ja hän piti joukkueessa tiukkaa kuria yllä.

Linkun jokapäiväisessä toiminnassa paistoi rakkaus jääkiekkoa ja KooKoota kohtaan, ja hän piti aina huolta siitä, että pukukopissa asiat olivat kunnossa.

30 vuoden ajanjaksolle mahtui paljon joukkueen kanssa yhdessä koettuja iloja, mutta myös raskaita tappioita. Kirkkaimpina kruunuina Linkun uralla olivat Mestis-mestaruus vuonna 2014 sekä Liiga-nousu kaudelle 2015–2016. Erityisesti Linkun mieleen on jäänyt myös vuoden 2002 Mestis-hopea, joka tuli yllätyksenä ja jonka joukkue oli huoltajalle erityisen mieluisa.

Linkku oli tuki ja turva niin pelaajille, valmennukselle kuin muillekin seuran henkilöille. Pyyteetöntä työtä seuran eteen tehnyt huoltajalegenda auttoi aina tarvittaessa, ja piti joukkueessa asioista langat käsissään.

Nyt Lindqvist nostetaan muiden joukkoon Hall of Fame -kunniagalleriaan.

Hall of Fame -ottelu KooKoo–Ässät lauantaina 29.10. klo 17.00 Lumon Areenalla.