Kaikki mitä tarvitsee tietää Suomi–Ruotsi-maaottelusta

Kaikki mitä tarvitsee tietää Suomi–Ruotsi-maaottelusta

25.4.2019

25.04.2019 09:37

Kaikki mitä tarvitsee tietää Suomi–Ruotsi-maaottelustaSuomi ja Ruotsi kohtaavat maaottelussa Lumon Areenalla torstaina.

Lumon Areena on torstaina Leijonien kotiluola. Lue tästä, mitä Suomi–Ruotsi-matsista tarvitsee tietää etukäteen.

Lipunmyynti

Ottelun pääsylippuja myydään etukäteen Ticketmasterin verkkokaupassa ja ennen ottelua Lumon Areenan pääsisäänkäynnin lipunmyynnissä. Huomaathan, että B- ja C-sisäänkäyntien lipunmyyntipisteet eivät ole auki, mutta sisäänkäynnit palvelevat muuten normaalisti.

Lippujen hinnat

Istumapaikoille liput maksavat lapsilta yhdeksän ja aikuisilta alkaen 19 euroa. Seisomakatsomoon hinta on lapsilta viisi ja aikuisilta 13 euroa. Otteluun vapautui keskiviikkona vielä muutamia istumapaikkalippuja yhteistyökumppaneille varatusta kiintiöstä!

Sisäänkäynti

Kaikki Lumon Areenan neljä sisäänkäyntiä palvelevat normaaliin tapaan. Ovet avataan kello 16.30, mutta Parviravintola aukeaa yksityistilaisuuden vuoksi vasta kello 17.

Ottelutapahtuma

Maaottelu alkaa luonnollisesti molempien maiden kansallislauluilla, jotka esittää kouvolalainen Sanni Savolainen. Erätaukojen pituus on 17 minuuttia ja ottelu pelataan normaaliin tapaan ratkaisuun asti (3 x 20 min. + tarvittaessa 5min jatkoaika ja rangaistuslaukaukset).

Fanituotteet

Ottelussa myydään sekä KooKoon että Leijonien fanituotteita. KooKoon fanikauppa toimii normaaliin tapaan pääaulassa ja Leijonien tuotteita myydään sen välittömässä läheisyydessä Lumon Areenan pääaulassa.

Aikataulu

Klo 16.30 Ovet avataan
Klo 16.30 Lipunmyynti pääsisäänkäynnillä alkaa
​​​​​​​Klo 17.00 Parviravintola aukeaa
Klo 18.00 Ottelu alkaa