Kaikki mitä tarvitsee tietää perjantain KooKoo LIVE!:stä

7.11.2019

07.11.2019 14:17

Kaikki mitä tarvitsee tietää perjantain KooKoo LIVE!:stä

KooKoo LIVE! tuo perjantaina Kouvolaan Tuure Kilpeläisen ja Kaihon Karavaanin, Jannika B:n sekä Apulannan!

SAAPUMINEN

Aikataulu
Klo 18.30 Sisäänkäynti alkaa pääovilla
Klo 18.30 VIP-sisäänkäynti alkaa A-sisäänkäynnillä
Klo 20.00 Jannika B
Klo 22.00 Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani
Klo 00.00 Apulanta
Klo 01.30 Valomerkki

Pääsyliput
KooKoo LIVE!:en myydään istumakatsomo-, permanto- ja VIP-pääsylippuja. Istumakatsomon pääsylipulla ei ole kulkua perannolle, mutta muuten kulkeminen Lumon Areenalla on sallittua vapaasti, ellei sitä ole erikseen kielletty. KooKoo LIVE! on tällä kertaa K18-tapahtuma ja pääaulaa lukuun ottamatta koko Lumon Areena on anniskelualuetta.

Lipunmyynti
Ticketmasterin verkkokauppa myy pääsylippuja 24/7. Helpota itseäsi ja hanki lippusi edullisemmin ennakkoon netistä. Pääsylippuja myydään myös Lumon Areenan pääsisäänkäynnillä kello 18.30 alkaen.

Sisäänpääsy
KooKoo LIVE!:n sisäänpääsy tapahtuu Lumon Areenan pääsisäänkäynniltä. Huomioithan, että jääkiekko-otteluissa käytettävät B- ja C-sisäänkäynnit eivät ole käytössä. Aitio- ja Orpe-klubivieraiden sisäänpääsy tapahtuu Lumon Areenan A-alaovesta ja Alakulman klubivieraiden sisäänpääsy C-alaovesta. Katso kartta!

Pysäköinti
Lumon Areenaa vastapäätä olevalla Sumulaakson kentällä on runsaasti parkkitilaa. Myös Välikadun ja Ässä-tornin parkkipaikat palvelevat normaalisti. Pysäköinti on maksutonta.

TAPAHTUMA

Narikka
Narikkaa on kehitetty edellisvuodesta ja se löytyy nyt toisesta kerroksesta. Tavaroiden jättö narikkaan tapahtuu pääaulasta. Narikan hinta on kolme euroa ja sen voi maksaa käteisellä tai pankkikortilla.

Ruoka
KooKoo LIVE!:ssä on tarjolla perinteistä lätkäruokaa: lihapiirakoita, makkaroita, hot dogeja ja panineja. Jannika B:n keikan jälkeen Grilli-Ravintola Alakulma tarjoilee ruoka-annoksia pikkurahalla!

Juoma
Permannolla on runsaasti baaritiskejä ja kolmannen kerroksen Ratabaari sekä baarivaunut palvelevat. Lisäksi permannolla palvelee Jacob’s Creekin viinipiste. Tällä kertaa koko Lumon Areena on pääaulaa lukuun ottamatta anniskelualuetta.

WC
Lumon Areenan WC-tiloista ovat käytössä B-kulmausta lukuun ottamatta kaikki: permantotasossa A-, C- ja D-kulmauksissa. Lisäksi kolmannen kerroksen uudet WC-tilat (juokuradan vieressä) ovat tietysti käytössä. Kulku lavan puolella oleviin D-kulmauksen vessoihin tapahtuu ylhäältä katsomoiden kautta – ei siis suoraan permannolta.

Tupakointi
Tupakointipaikat löytyvät permantotasosta C-sisäänkäynniltä ja A- sekä D-sisäänkäynneiltä toisesta kerroksesta. Aitioiden ja Orpe-klubin lähin tupakointipaikka on A-kulmauksessa toisessa kerroksessa.

POISTUMINEN

Taksi
Kymenlaakson Taksi pystyttää Lumon Areenan pihalle Pop Up Taksitolpan! Voit myös tilata taksin soittamalla 0100 87227 (1,25€ puhelu + 0,68 €/min. + pvm)