Kaikki, mitä sinun tulee tietää playoffs-otteluista Lumon Areenalla

25.3.2022

Kaikki, mitä sinun tulee tietää playoffs-otteluista Lumon Areenalla

Lue tästä kaikki, mitä sinun tulee tietää playoffs-otteluista! Uutista päivitetään tietojen muuttuessa.

LIPUT, LIPPUHINNAT JA MAKSUTAVAT

Liput

KooKoon playoffs-otteluiden liput ovat myynnissä Ticketmasterissa (www.ticketmaster.fi/kookoo).

Lippuja myydään myös KooKoon toimistolla arkisin klo 10.00–16.00 ja Lumon Areenan ovimyynnissä alkaen tunti ennen ottelun alkua. Lippuja myydään Lumon Areenan pääovilla, B- ja C-ovilla.

Playoffs-liput ovat hinnaltaan samoja sekä Ticketmasterista, toimistolta että ovimyynnistä. Suuren kysynnän ja ruuhkien välttämiseksi suosittelemme hankkimaan liput AINA ENNAKKOON.

LIPPUHINNAT

Lippujen hinnat muodostuvat playoffs-otteluissa kierroksittain. Semifinaalien liput alkaen 20€ (alennusryhmät) ja 25€ aikuiset. Kaikki lippuhinnat löydät TÄÄLTÄ.

Maksutavat

Ticketmasterin verkkokaupassa voit maksaa:

 • Verkkopankkimaksut: POP-pankki, OP-Pohjola, Nordea, Aktia, Danske Bank, Säästöpankki, S-Pankki, Oma Säästöpankki
 • Luottokortit: American Express, Visa, MasterCard
 • Muut maksutavat: Klarna, Lasku (puhelinpalvelusta), Ticketmaster Suomen lahjakortti, PayPal

KooKoon toimistolla voit maksaa:

 • Pankki- ja luottokorteilla
 • Käteisellä
 • Liikunta- ja kulttuuriseteleillä, liikunta- ja kulttuurisetelien mobiilimaksulla ja -kortilla (ePassi, Smartum, Edenred, Virike jne.)
 • Laskulla

Lumon Areenan ovilipunmyynnissä voit maksaa:

 • Pankki- ja luottokorteilla
 • Käteisellä
 • Liikunta- ja kulttuuriseteleillä, liikunta- ja kulttuurisetelien mobiilimaksulla ja -kortilla (ePassi, Smartum, Edenred, Virike jne.)

Saapuminen, pysäköinti ja sisäänkäynti

Saapuminen

Lumon Areena sijaitsee Kouvolan keskustassa, Kouvolan urheilupuistossa. Hallin osoite on Topinkuja 1.

Lumon Areenalle pääsee kätevästi julkisilla kulkuneuvoilla sekä omilla autoilla. Lumon Areena on mm. vain kävelymatkan päässä Kouvolan matkakeskuksesta.

SAAVUTHAN AJOISSA RUUHKIEN VÄLTTÄMISEKSI!

Pysäköinti

Lumon Areenan välittömässä läheisyydessä sijaitsee iso asfaltti- ja hiekkaparkki. Näiden lisäksi autoja voi pysäköidä keskustaan autoille merkityille pysäköintipaikoille, kuten mm. keskustan isoon parkkiin.

Parkkipaikkoja löytyy myös muualta hallin kaikkien sisäänkäyntien läheisyydestä.

SISÄÄNKÄYNTI

Playoffs-otteluissa Lumon Areenan sisäänkänteinä palvelevat pääovet ja B- ja C-ovet, joista löytyy myös lipunmyynti. Ovet ja lipunmyynti avataan 1 h ennen ottelun alkua.

A-alaovi on VAIN VIP- ja noutolippuasiakkaiden käytössä. A-alaovi avautuu 1,5 h ennen ottelun alkua.


KAUSIKORTIT, JUNIORIKORTIT, LIIGA-KORTIT, TUOMARIKORTIT, KooKoon kultakortit

Kausikortit

KooKoon runkosarjan kausikortit 2021–2022 käyvät playoffs-otteluissa, mikäli olet aktivoinut tilauksesi playoffs-otteluihin tiistaihin 22.3. mennessä. Muussa tapauksessa kortti ei käy playoffs-otteluissa. Kausikortit laskutetaan playoffs-otteluiden päättymisen jälkeen pelattujen pelien ja katsomopaikan mukaan.

Mikäli korttisi ei aktivoinnista huolimatta toimi sisäänpääsyn yhteydessä, saavu A-alaovelle ja ota yhteyttä KooKoon henkilökuntaan, joka selvittää aktivoinnin virheen.

Kausikorttia ei voi aktivoida enää playoffs-otteluiden ollessa käynnissä.

Orpe-kausikortit

Orpe-klubin kausikortit 2021–2022 tulee myös olla akvoituna, jos niillä haluaa päästä sisään playoffs-otteluihin. Aktivoidulla Orpe-kausikortilla pääsee sisään halliin ja Orpe-klubille, kuten runkosarjassa. Orpe-klubin aktivoiduista kausikorteista laskutetaan kuitenkin playoffs-otteluista lippujen hinta pelattujen pelien ja katsomopaikan mukaan. Orpe-klubin kausikorttiin sisältyy siis myös playoffs-otteluissa Orpen palvelut.

Mikäli Orpe-klubin kausikorttia 2021–2022 ei ole aktivoitu, se käy sellaisenaan vain Orpe-klubin sisäänkäyntiin ja Orpen palveluihin. Tässä tapauksessa asiakkaan tulee itse ostaa valitsemansa lippu valitsemaansa playoffs-otteluun Lumon Areenalle sisäänpääsyä varten.

Kausikorttia ei voi aktivoida enää playoffs-otteluiden ollessa käynnissä.

KooKoon juniorikortit

KooKoon juniorikorteilla ei ole sisäänpääsyä semifinaaleihin.

Liiga-kortit

Liiga-korteilla sisäänpääsy semifinaaleihin seuraavasti:

 • Liigan korteilla sisäänpääsy seisomapaikalle. Liput varattava ennakkoon ottelua edeltävänä päivänä klo 14.00 mennessä KooKoon toimistolta office@kookoo.fi.
 • Liiga-korteilla sisäänpääsy istumapaikalle: Istumapaikka anottava Liigan toimistolta ottelua edeltävänä päivänä klo 14.00 mennessä liput@liiga.fi.

Huom! Kortit ovat henkilökohtaisia ja korttien henkilöllisyys tarkastetaan lipun noudon yhteydessä. Valmistauduthan osoittamaan henkilöllisyytesi.

Jääkiekkoliiton kortit

Jääkiekkoliiton muiden kuin kultakorttien sekä erotuomarikorttien haltijat eivät ole oikeutettuja vapaaseen sisäänpääsyyn playoffs-otteluihin.

Jääkiekkoliiton kultakorttien ja erotuomarikorttien osalta noudatetaan semifinaaleissa erillistä käytäntöä. Jääkiekkoliiton kultakorteilla liput varattava Jääkiekkoliiton ohjeistuksen mukaan suoraan mailitse: linda.jerjomin@finhockey.fi.

Jääkiekkoliiton erotuomarikorteilla liput varattava Kouvolan Jääkiekkotuomarit ry:n kautta. Tuomareille on varattu lippukiintiö ja kiintiön liput lunastettava otteluun saapuessa A-alaovelta nimellä ja tuomarikorttia näyttämällä.

HUOM! Jääkiekkoliitto tiedottaa itse lippujenvarauskäytännöstä liiton kortinhaltijoita.

KooKoon kultakortit

KooKoon omilla kultakorteilla sisäänpääsy muut-kategorian hinnalla kaikkiin katsomoihin.


VIP-PALVELUT

Aitiot

Lumon Areenalla palvelee yhteensä kahdeksan aitiota ja yksi kabinetti. Aitiovaraukset KooKoon myynniltä aina ennakkoon! Aitoiden hinta määräytyy playoffs-otteluissa kierroksien mukaan. Lisätietoja aitioista KooKoon myynniltä. Aitioasiakkaiden liput 20€ / henkilö semifinaaleissa.

Ruokatilaukset tulee tehdä vähintään 2 vrk ennen ottelun alkua.

Aitioiden sisäänkäynti avautuu 1,5 h ennen otteluiden alkua. Sisäänkäynti aitioihin tapahtuu A-alaovelta.

Orpe-klubi

Orpe-klubi toimii VIP-ravintolana myös playoffs-otteluissa. Orpe-klubille pääsee sisään sekä Orpe-klubin kausikortilla, että VIP-lipuilla. VIP-liput Orpelle neljännesfinaaleissa 109€ + alv.

VIP-liput tulee varata aina ennakkoon KooKoon toimistolta.


LUMON AREENAN PALVELUT

Fanituotteet & playoffs-tuotteet

KooKoon fanituoteasioissa palvelee arkisin klo 10.00–16.00 KooKoon toimisto ja KooKoon kotiotteluissa pääaulasta löytyvä KooKooShop.

Lisäksti fanituotteita voi hankkia verkkokaupasta www.kookooshop.fi.

KooKoon playoffs-tuotteina T-paita ja kaulaliina – hyppää ostoksille yllä olevissa paikoissa!

Anniskelu

Lumon Areenalla toimii useita anniskeluravintoloita. VIP-ravintola Orpe-klubin lisäksi anniskelupaikkoja ovat Ratabaari (seisomakatsomon yläpuolella juoksuradalla), anniskelukatsomot B1 ja B2, SporttiVartti (2. krs, käynti pääaulasta), Parviravintola (4. krs, käynti D-kulmauksesta portaa ylös) ja Grilli-Ravintola Alakulma.

Kioskit & ravintolat

Lumon Areenalla kioskeja ja muita myyntipisteitä löytyy ympäri hallia. Valikoimasta löytyy herkkuja niin perus kahvista ja pullasta ja lihapiirakasta kuin herkkuja perheen pienimmillekin. Kioskeja löytyy A- ja B-puolelta katsomoiden yläpuolelta, sekä pääaulasta. Pienempiä myyntipisteitä mm. kahville löytyy 3. kerroksen juoksuradoilta.

Lisäksi Herkkupisteeltä löytyy irtokarkkeja ja Grilli-Ravintola Alakulmassa tarjolla pizzaa ja hampurilaisia! Lisäksi panineja voi ostaa A2-kioskista, Parviravintolasta ja Ratabaarista.

Leikkipaikka

Perheen pienimmille löytyy leikkipaikka Lumon Areenan toisesta kerroksesta! Paikalla koulutetut ohjaajat. Sisääkäynti Leikkipaikkaan pääaulasta.

Tupakkapaikat

Tupakkapaikkoina toimivat 2. kerroksen tupakkapaikat A-ja D-kulmauksessa.

WC:t

WC-tiloja löytyy kaikista Lumon Areenan kulmauksista (A-, B-, C- ja D) jään tasosta sekä B-katsomoiden yläpuolella juoksuradalta.


KANNATTAJAT

KUUDES KENTTÄPELAAJA – KOOKOON KANNATTAJAT

KooKoon kannattajaryhmän löydät seisomakatsomosta ja hissiä vastapäätä standiltä. Seisomakatsomoon ovat tervetulleita kaikki ja kannustaa saa – yhdythän mukaan Kuudennen Kenttäpelaajan rytmeihin ja chantteihin! KKP neuvoo ja ohjeistaa myös perheen pienimpiä!

Minä, sinä, hän, me, te ja he…

VIERASKANNATTAJAT

Vieraskannattajille on varattu katsomot D1 ja D2. Vieraskannattajien ryhmävaraukset aina ennakkoon KooKoon toimiston kautta, josta vieraskannattajat saavat myös lisätietoja. Vieraskannattajille on varattu viikonloppupeleihin 200 lippua ja viikkopeleihin 120 lippua.


MEDIA

Akkreditointi

Otteluihin akkreditoinnit viimeistään ottelua edeltävänä päivänä klo 14.00 mennessä suoraan yhteisöpäällikkö Nita Aholalle: nita.ahola@kookoo.fi.

Haastattelupyynnöt

Haastattelupyynnöt otteluiden ulkopuolella tulee tehdä aina ennakkoon.
Yhteisöpäällikkö Nita Ahola (nita.ahola@kookoo.fi / 040 503 8387).

Haastattelupyynnöt ennen ja ja jälkeen otteluiden

Otteluihin liittyvät haastattelupyynnöt on aina tehtävä ajoissa.

Otteluiden jälkeiset haastattelupyynnöt tehtävä ennen ottelun päättymistä suoraan
Nita Aholalle: 040 503 8387. Playoffs-otteluissa haastattelut tehdään etänä puhelimitse.

Lehdistötilaisuus

Molempien joukkueiden valmentajat saapuvat ottelun jälkeen lehdistötilaisuuteen, joka julkaistaan videotallenteena ottelun jälkeen Liigan sivuilla ja mtvuutiset.fi/liiga.


Turvallisuus

 • Liikuthan Lumon Areenalla vain tarvittaessa – siirrythän katsoimoihin vain pelikatkojen aikana.
 • Noudatattehan yleistä turvallisuutta.
 • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.
 • Kielletyt aineet (alkoholit, huumausaineet)
 • Terävät esineet

Näin pelataan

kaudella 2021–2022 semifinaalit pelataan seuraavasti:

Playoffsien semifinaalit pelataan paras seitsemästä -järjestelmällä. Otteluparit aloittavat runkosarjassa paremmin sijoittuneen kotikentällä.

*************************************

Pe 8.4.2022 klo 18.30 Tappara–KooKoo, Nokia Areena, Tampere
OSTA LIPUT: Lippu.fi/Tappara

*************************************

La 9.4.2022 klo 17.00 KooKoo–Tappara, Lumon Areena, Kouvola

Osta liput Lumon Areenalle ja kannusta KooKoo voittoon: ticketmaster.fi/kookoo

*************************************

Ma 11.4.2022 klo 18.30 Tappara–KooKoo, Nokia Areena, Tampere
OSTA LIPUT: Lippu.fi/Tappara

*************************************

Ti 12.4.2022 klo 18.30 KooKoo–Tappara, Lumon Areena, Kouvola

Osta liput Lumon Areenalle ja kannusta KooKoo voittoon: ticketmaster.fi/kookoo

*************************************

To 14.4.2022 klo 18.30 Tappara–KooKoo, Nokia Areena, Tampere (tarvittaessa)
OSTA LIPUT: Lippu.fi/Tappara

*************************************

La 16.4.2022 klo 17.00 KooKoo–Tappara, Lumon Areena, Kouvola (tarvittaessa)

Osta liput Lumon Areenalle ja kannusta KooKoo voittoon: ticketmaster.fi/kookoo

*************************************

Su 17.4.2022 klo 17.00 Tappara–KooKoo, Nokia Areena, Tampere (tarvittaessa)
OSTA LIPUT: Lippu.fi/Tappara