Kaikki, mitä sinun tulee tietää Mustaoranssi-ilmaisottelusta

Kaikki, mitä sinun tulee tietää Mustaoranssi-ilmaisottelusta

30.1.2020

30.01.2020 20:00

Kaikki, mitä sinun tulee tietää Mustaoranssi-ilmaisottelusta

Lauantaina Lumon Areena täyttyy katsojista, kun jo kahdeksatta kertaa järjestettävä mustaoranssi-ilmaisottelu kamppaillaan Jukureita vastaan klo 17.00 alkaen.

Liput

Mustaoranssi-ilmaisottelun lippuja on ennakkoon jaettu Kouvolan ja Kotkan Prismoissa, Salpa apteekissa, Risto Peltolan leipomossa, Kausalan Urheilu- ja Koneliikkeessä sekä Leipomo Koppasella.

Kaikki katsojat tarvitsevat lipun otteluun! Mikäli et ole hankkinut lippua ennakkoon, ei hätää: Lumon Areenan pääsisäänkäynniltä jaetaan vielä yli 200 istumapaikkalippua lauantaina kello 15.30 alkaen.

Istumapaikkalippuja on myös palautunut tapahtuman yhteistyökumppaneilta. Voit hakea niitä KooKoon toimistolta perjantaina kello 09.00–16.00. Kaikki loput liput jaetaan lauantaina pääsisäänkäynniltä. Lippuja on rajoitettu määrä.

* Kausikortit toimivat ottelussa normaalisti.

Saapuminen & ovet

Mustaoranssi-ilmaisottelu on houkutellut joka vuosi Lumon Areenalle paljon katsojia. Lippuja on tänä vuonna lunastettu ennakkoon ennätysmäärä, joten saavuthan paikalle ajoissa! Lumon Areenan ovet avataan yleisölle jo poikkeuksellisesti klo 15.30.

Sisäänkäynti kausikorteilla ja ennakkolipuilla pääovilta, B- ja C-ovilta. Ennakkoon varatut liput löytyvät A-alaovelta. VIP-asiakkaiden sisäänkäynti tapahtuu niin ikään A-ovelta. Lippuja jaetaan vain pääovilla.

Happy hour

Lumon Areenan ravintoloissa happy hour klo 15.30–17.00! Kannattaa siis saapua ajoissa nauttimaan lätkähuumasta!

KooKoo FaniShop

Lumon Areenan pääaulasta löytyvässä KooKoo Fanishopissa koko ottelun ajan mustaoransseja tarjouksia!

Shopissa myynnissä mm. myös ottelua varten suunniteltu ja vain 100 kpl erä KooKoo-retro t-paitoja. Teemapaita on suunniteltu ottelun teemapelipaidan mukaan ja on miltei yhdenmukainen pelipaidan kanssa. Teema t-paidan hinta on 25€ ja paita on myös ennakkotilattavissa KooKoon verkkokaupasta.

Ilmapalloja & kasvomaalausta

KooKoon leikkipaikassa lapsille mustaoransseja ilmapalloja ja kasvomaalausta! Leikkipaikka löytyy Lumon Areenan toisesta kerroksesta ja käynti sinne tapahtuu pääaulan kautta.

Retropelipaidat

Kotijoukkue pelaa Mustaoranssi-pelin erikoispelipaidoilla, jotka mukailevat KooKoon seurahistorian toista pelipaitaa 1960- ja 1970-lukujen taitteesta.

Pelipaidan pääväri on oranssi ja sekä hihoissa että helmassa on kaksi valkoista ja yksi musta raita. Logokin on vanha: brodeerattu KooKoo-teksti kulkee viistosti oikeasta yläkulmasta vasempaan alakulmaan.

Pelipaitahuutokauppa

Mustaoranssi-pelissä käytetyt ja myös peliä varten valmistetut, mutta käyttämättä jääneet pelipaidat huutokaupataan heti ottelun jälkeen Lumon Areenan Ratabaarissa.

Pelipaitojen lähtöhinta on 150 euroa ja minimikorotus on 10 euroa. Paidan mukana saa aitoustodistuksen.

Pelaajien Meet&Greet

Koko joukkue on ottelun jälkeen Meet & Greet -tapahtumassa B-katsomon takana olevalla juoksusuoralla. Pelaajat tulevat yksi kerrallaan avustamaan oman pelipaitansa huutokaupassa, eli huutokaupan voittaja saa paidan suoraan pelaajan päältä ja halutessaan myös yhteiskuvan ja nimikirjoituksen paidan edelliseltä haltijalta!

Pub Old Tomin jälkipelit

Pud Old Tomin jälkipelit alkavat poikkeuksellisesti vähän myöhemmin – mustaoranssin pelipaitahuutokaupan jälkeen KooKoon kaksi pelaajaa saapuu haastatteluun Tomppaan.