KONSERTTI-INFO:

Kaikki, mitä sinun tulee tietää KooKoo LIVE!:stä!

08.11.2023

Viides KooKoo LIVE! juhlitaan Lumon Areenalla tulevana perjantaina 10.11.2023. Tästä artikkelista löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää onnistuneeseen iltaan!

Pääsyliput

KooKoo LIVE!:en lipunmyynti käy kuumana! Permannolle on jäljellä enää noin 200 permantolippua ja reilusti istumapaikkalippuja. Hanki omat lippusi nyt, sillä säästät selvää rahaa! Liput 9.11. asti hintaan 59€ permannolle ja 55€ istumaan, KooKoon kausikortilla kaikki liput 49€ ja tapahtumapäivänä 10.11. kaikki liput 69€. OSTA LIPPUSI NYT: www.ticketmaster.fi/kookoo.

Lippuja myydään myös Lumon Areenan pääovilla klo 17.30 alkaen. Liput ovelta 69€.

Aikataulu

klo 17.30 ovet auki
klo 19.00 Janna
klo 21.00 Juha Tapio
klo 23.00 BEHM
klo 00.30 valomerkki

Saapuminen & sisäänkäynti

Mikäli tarvitset pysäköintitilaa, Lumon Areenan edessä oleva iso parkki on konserttiasiakkaiden käytössä.
Sisäänkäynti tapahtumaan tapahtuu Lumon Areenan pääovilta, pesäpallokentän puolelta.
Varauduthan sisääntulotarkastukseen.

Rannekkeenvaihto

Rannekkeenvaihtopiste löytyy narikan jälkeen 3. kerroksen juoksuradalla, pääaulan jälkeen portaiden yläpäästä. Varauduthan näyttämään pääsylippusi rannekkeenvaihtajille!
Permannolle lippu vaihdetaan rannekkeeseen
, mutta istumakatsomoon tulijoille ei vaihdeta rannekkeita.

VIP & varatut liput

VIPin sisäänkäynti on A-alaovella (VIP-ja noutolippuovi, Topinkujan pihan tasossa). VIP-asiakkaat saavat VIP-rannekkeet sisäänkäynnin yhteydessä, mistä asiakkaat ohjataan omiin VIP-tiloihinsa.

Aitioissa, juoksusuoralla, Orpe-klubilla ja Alakulmassa on VIP-asiaikkaille omat naulakot, joihin voi jättää omia tavaroita omalla vastuulla. Myös Parviravintolan VIP-asiakkaat jättää omat tavaransa tilaan. Pääaulan narikka palvelee maksusta VIPin asiakkaita.

Myös kaikki ennakkoon varatut noutoliput löydät A-alaoven noutolippupisteeltä.

VIPin ruoka on tarjolla klo 17.30–21.00.

Maksutavat

Permannolla maksutapana vain pankki- ja luottokortit ja juomaliput. Permannolla maksutapana toimii vain korttimaksu, joten varaathan mukaasi maksukortin tai ostathan ennakkoon juomalippuja (juomalippuja saat ostettua suoraan KooKoon toimistolta). Käteinen käy maksutapana kaikissa muissa Lumon Areenan kiinteissä myyntipisteissä.

Narikka

Narikka sijaitsee suoraan pääaulassa, SporttiVartin tiloissa. Narikkamaksu on 3€ ja narikka palvelee koko illan ajan.

Anniskelu & ruokatarjonta

Konsertti on K18, eli Lumon Areena on kokonaisuudessaan K18-aluetta.

Anniskelupisteitä löytyy sekä permannolta seisomakatsomon päädystä ja vierasjoukkueen vaihtoaition edestä, että Ratabaarista 3. kerroksen juoksuradalta seisomakatsomon yläpuolella.

Permannolta löytyy myös supersuosittu Viinibaari! Viinibaarin antimista nautit vierasjoukkueen vaihtoaition edessä.

Ruokapalveluita löydät Lumon Areenan 3. kerroksen kioskeista (kahvia, teetä, makeaa ja suolaista, lihapiirakat, makkarat) sekä A-että B-puolelta. Ratabaarista löytyy anniskelun lisäksi myös pizzapaloja ja panineita. Aulakioskista saat pizzaa ja hampurilaisia ja permannolta löydät myös hodarivaunun!

Bändien fanituotteet

Suosikkiartistisi tuotteet saat hankittua bändien fanituotemyyntipisteiltä, jotka sijaitsevat permannolla B-puolen laidassa jäähyaitioiden edessä.

WC

WC-tiloja löytyy Lumon Areenalta hallin kolmesta nurkkauksesta jään tasosta: A-, C- ja D- kulmista. D-kulman WC-tiloihin käynti 3. kerroksen juoksuradalta D-portaikkoa alas. Myös B-puolen katsomoiden WC-tilat 3. kerroksen juoksuradalla on asiakkaiden käytettävissä.

Tupakointi

Lumon Areenalla on käytössä kolme tupakkapaikkaa: A-aulan 2. kerroksessa (käynti A-aulan portaikosta), C-kulmassa permannon tasolla ja D-kulmauksessa 2. kerroksessa.
D-kulmauksen tupakkapaikkaan käynti 3. kerroksen juoksuradalta D-portaikkoa alas.

Korvatulpat

Korvatulppia saa ostettua narikasta Lumon Areenan pääaulasta hintaan 2€ per pari.

Artistit

Janna

Laulaja-lauluntekijä JANNA on nopeasti vakiinnuttanut asemansa suomalaisen pop-musiikin kärkikastissa. Jannan tunnistettava ja taidokas tulkinta sekä tarttuvat laulut ovat löytäneet tehokkaasti yleisönsä. Jannan vuonna 2014 julkaistu debyyttialbumi JANNA meni suoraan listaykköseksi ja ylitti kultaan oikeuttavan myyntimäärän nopealla tahdilla. Albumi toi Jannalle viisi Emma-ehdokkuutta sekä Iskelmä-palkinnon. Ensimmäinen single Sä et ole hullu myi platinaa ja soi yhä edelleen radioissa. Helmikuussa 2018 ja 2019 JANNA oli jälleen ehdolla Emma-gaalassa vuoden naissolistiksi.

Jannan taidokkaalle tulkinnalle on tunnusomaista herkkyys ja vahvuus. Laaja yleisö löytää puhuttelevista kappaleista paljon samaistumispintaa ja tukea kipeisiinkin elämänvaiheisiin. Jannan tuotannosta selkeinä voimabiiseinä ovat toimineet ja toimivat edelleen mm. Sä et ole hullu ja Anna mä puhallan -kappaleet. Jannan kappaleita on kuunneltu jo 40 miljoonaa kertaa suoratoistona. (Lähde: https://centralline.fi/artistit/janna/)

Juha Tapio

Juha Tapio on kiistatta yksi Suomen suosituimmista artisteista. Niin sanoittajana, säveltäjänä kuin kitaristinakin meritoitunut Tapio tunnetaan vaikuttavana live-esiintyjänä, jonka kappaleet koskettavat ja puhuttelevat yleisöä iästä riippumatta.

Parikymmenvuotisen uransa aikana hän on julkaissut peräti 13 albumia, saavuttanut lukuisia kärkisijoja albumi-, single- ja radiolistoilla sekä esiintynyt suurille yleisöille niin konserttisaleissa, festivaaleilla kuin areenoillakin. Hän on ensimmäinen artisti, joka on myynyt loppuun sekä Hartwall Arenan, Espoon Metro Areenan että Helsingin jäähallin. Vuodesta 2011 alkaen kaikki hänen levynjulkaisukiertueensa ovat olleet loppuunmyytyjä.

Tapion vaikuttava ja menestystä niittänyt tuotanto pitää sisällään peräti kymmenen platinaa myynyttä albumia. Vuonna 2016 julkaistu menestyslevy Sinun vuorosi loistaa sisälsi myös vuoden soitetuimmaksi kappaleeksi nousseen Jotain niin oikeaa.

Juha Tapio on nähty kahdella Vain elämää -kaudella vuosina 2013 sekä 2017. Hänet on noteerattu myös lukuisin palkinnoin, mukaan lukien kolmella Emma-palkinnolla sekä Juha Vainio -sanoituspalkinnolla.

Rakastetun artistin tuorein albumi Elävien maassa saatiin maaliskuussa 2023, minkä myötä hän esiintyi niin ikään loppuunmyydyllä, mittavalla konserttisalikiertueella. (Lähde: https://centralline.fi/artistit/juha-tapio/)

BEHM

BEHMin kaltaisia menestystarinoita on yksi miljoonassa. Draaman kaari viehättää -debyyttialbumillaan ilmiömäiseen suosioon jo vuonna 2020 noussut laulaja-lauluntekijä on kiistatta yksi musiikkikentän suosituimmista tekijöistä tällä vuosikymmenellä. Nelinkertaisen platinarajan rikkonut ja jopa kahdeksalla Emmalla palkittu vaikuttava debyytti on saanut osakseen poikkeuksellista huomiota ja sen myötä BEHM on onnistunut vakiinnuttamaan nopeasti paikkansa Suomen suosituimpien tähtien joukossa.

Syyskuussa 2023 julkaistu, nyt jo reilusti yli platinaa striimannut kakkosalbumi Merkittävät erot ei sekään jättänyt kylmäksi. Albumi on kiistatta ollut yksi vuoden 2023 odotetuimmista ja menestyneimmistä albumeista. Merkittävät erot nousi kokonaisuudessaan suoraan julkaisustaan Spotifyn 18 kuunnelluimman kappaleen joukkoon – albumi on siten tänä vuonna isoiten Spotifyn listat yhden päivän aikana täyttänyt albumi. Albumilta löytyy muun muassa moninkertaista platinaa striimannut ja radioiden ykkösenä 3 kuukautta putkeen pysytellyt Viimeinen tanssi feat. Olavi Uusivirta.

Sävellysten ja sanoitusten lisäksi BEHM myös tuottaa omia kappaleitaan. BEHMin tuotantoa kuultiin jo ensimmäisellä albumilla ja kakkosalbumilla BEHM toimi myös sen vastaavana tuottajana. Lahjakkaan lauluntekijän herkät tulkinnat ja koukuttavat pop-melodiat yhdistettyinä samaistuttaviin lyriikoihin koskettavat sukupolvesta toiseen. (Lähde: https://warnermusiclive.fi/artistit/behm)

Lämpimästi tervetuloa Lumon Areenalle nauttimaan KooKoo LIVE!:stä!