Kahden kotiottelun viikko, lauantaina U20 SM-sarjaa ja Jäätaitureiden joulunäytös

12.12.2022

Kahden kotiottelun viikko, lauantaina U20 SM-sarjaa ja Jäätaitureiden joulunäytös

KooKoo pelaa joulua edeltävällä viikolla kahdesti kotihallissa Lumon Areenalla.

KooKoon jouluviikkoa edeltävä viikko täyttyy kahdesta kotiottelusta, kun KooKoo pelaa kotiyleisönsä edessä kahdesti; keskiviikkona Kalpaa vastaan ja perjantaina TPS.aa.

KalPa keskiviikkona

Kiekko tippuu jäähän Lumon Areenalla keskiviikkona 14. joulukuuta klo 18.30, kun KooKoo kohtaa KalPan. Ottelu on samalla S-etupeli, eli ennakkoon KooKoon toimistolta ja otteluun saapuessa Lumon Areenan sisäänkäynneiltä pääsyliput S-etukortit istumaan 15€ ja seisomaan 10€!

Muut liput: www.ticketmaster.fi/kookoo

Perjantaina pikkujoulupeli

Perjantaina 16. joulukuuta pelataan viimeinen kotiottelu ennen joulua ja vuodenvaihdetta pikkujoulujen merkeissä! Kiekko jäähän TPS:aa vastaan klo 18.30 – ovet avataan klo 17.30.

Ohjelmassa tonttuilua ja paljon muuta – myös Orpe-klubilla nautitaan joulupöydän herkuista ja erätauoilla KooKoo Jäätaitureiden jouluisista esityksistä. KooKoo Shopissa myös joulutarjouksia tontuille!

Ohjelmassa myös; joulupukin vierailu ja kirjoitamme Suomen pisimmän kirjeen joulupukille! Kirjeen paperin tarjoaa UPM.

Liput: www.ticketmaster.fi/kookoo

Lauantaina Nuorten SM-sarjaa ja KooKoo Jäätaitureiden joulunäytös

Lauantaina Nuorten SM-sarjaa pelataan Lumon Areenalla klo 12.00 alkaen, kun ylemmässä jatkosarjassa kohtaavat kovassa lennossa oleva KooKoo U20-joukkue ja Helsingin Jokerit. Myös Kuudes Kenttäpelaaja on paikanpäällä. Tapahtumaan on vapaa pääsy – tehdään yhdessä uusi katsojaennätys U20-kotiotteluissa! Myös KooKoo Shop palvelee U20-ottelussa tonttujen apuna.Lauantaina myös KooKoo Jäätaitureiden joulunäytös Topi Tiikerin ihmeellinen joulukalenteri!

Joulunäytös starttaa klo 15.30.

Liput aikuisille ja yli 7-vuotiaille lapsille 5€ / hlö.

Lumon Areenalla kahvio, herkkuarpajaiset ja KooKoo Shop palvelee!

Tervetuloa!