kookoo

Jouni Frimodig Hall of Famen jäseneksi numero 16

26.10.2022

Jouni Frimodig Hall of Famen jäseneksi numero 16

Jouni Frimodig nousee Hall of Famen 16. jäseneksi lauantaina.

KooKoo avasi oman KooKoo Hall of Famen 50-vuotisjuhlakaudellaan marraskuussa 2015. Ensimmäisenä Hall of Fameen aateloitiin yhteensä 13 entistä KooKoo-toimijaa ja lauantaina kunniagalleriaan nostetaan kolme uutta jäsentä: #14 Lasse Malinin ja #15 Kari Lindqvistin lisäksi galleriaan aateloidaan #16 Jouni Frimodig. Aatelointi tapahtuu lauantaina KooKoo–Ässät -ottelussa.

Jouni Frimodig on kouvolalaisen jääkiekon kummisedäksikin kutsuttu mies, joka on toiminut KooKoon puheenjohtajana vuosina 2006–2014 ja 2017–2018. Hän on myös puuhamies KooKoon liiketoiminnan takana ja hän oli nostamassa KooKoota takaisin jaloilleen tultuaan puheenjohtajaksi, kun kouvolalainen edustusjääkiekko oli lopettamisuhan alla ja toiminta jo lähes pohjalle ajettu.

Frimodig on rauhallinen ja pidetty persoona, joka johti KooKoota rautaisella ammattitaidollaan useiden vuosien ajan. Jouni korosti työssään aina yhtenäisyyden, sitoutumisen ja määrätietoisuuden merkitystä seuratoiminnan rakentamisessa ja eteni päätöksissään aina talouden ehdoilla.

Jouni on tehnyt valtavan työn kouvolalaisen edustusjääkiekon eteen ja on yksi merkittävimmistä yksittäisistä henkilöistä KooKoon historiassa. KooKoon nykyhetken pohjat valettiin Jounin aloitettua KooKoon puheenjohtajana 2006. Siitä asti KooKoon tekeminen on ollut nousujohteista ja Jounin rakentamalle pohjalle myös tämän päivän KooKoo on pystytetty.

Frimodig pitää KooKoota koko kymenlaakson yhteisenä asiana, joka koostuu yleisöstä, kannattajista, yhteistyökumppaneista ja logolle sitoutuneesta henkilökunnasta joukkuetta ja muita tekijöitä myöten.

Nyt Frimodig nostetaan muiden joukkoon Hall of Fame -kunniagalleriaan.

Hall of Fame -ottelu KooKoo–Ässät lauantaina 29.10. klo 17.00 Lumon Areenalla.