Jouluruoat KooKoolta? Näin tilaat KooKoon makua joulupöytään!

9.12.2021

Jouluruoat KooKoolta? Näin tilaat KooKoon makua joulupöytään!

Vältä joulustressi ja tilaa KooKoon makua suoraan joulupöytään ennakkotilauksella.

Joulu lähestyy ja nyt sinulla on mahdollisuus välttää joulustressiä tilaamalla suussasulavia jouluruokia ennakkoon KooKoolta! Ruoat ovat laktoosittomia ja perunalaatikkoa lukuun ottamatta gluteenittomia.

Makua ei näistä ruoista jää puuttumaan, sillä tarjolla on karjalanpaistia, lanttulaatikkoa, porkkanalaatikkoa, imellettyä perunalaatikkoa, sienisalaattia, savulohisalaattia ja luumurahkaa.

Laatikot esikypsytetään KooKoon keittiössä ja ovat paistovalmiita: riittää, että paistat ruoat valmiiksi omassa kotikeittiössäsi!

Ruoat myydään kilohinnalla (hinnat alla). Ennakkotilaukset alla olevalla lomakkeella viimeistään sunnuntaina 19.12.2021.

Ruoat tulee noutaa KooKoo-lounaalta joko tiistaina 21.12. klo 12.00–16.00 tai keskiviikkona 22.12. klo 12.00–16.00. Valitse myös haluamasi noutopäivä lomakkeelta.

Ruoat maksetaan noudettaessa. Kilohinnalla olevat ruoat maksetaan kilohinnan mukaan, laatikot laatikkomäärän mukaan.

HINNASTO:

Lanttulaatikko (hinnat 5€ / 8 € / 15€)
(Laktoositon, gluteeniton. Sis. lanttu, vesi, siirappi, laktoositon voi, laktoositon kerma, muunneltu maissitärkkelys, sokeri, suola, pippuri)

Porkkanalaatikko (hinnat 5€ / 8 € / 15€)
(Laktoositon, gluteeniton. Sis. porkkana, riisi, vesi, laktoositon voi, laktoositon kerma, suola, valkopippuri, siirappi)

Imelletty perunalaatikko (hinnat 5€ / 8 € / 15€)
(Laktoositon. Sis. Vesi, peruna, siirappi, laktoositon voi, laktoositon kerma, suola, vehnäjauho, valkopippuri)

Karjalanpaisti 16 €/kg
(Laktoositon, gluteeniton. Sis. kotimainen naudan ja sianliha, lanttu, porkkana, sipuli, suola, pippuri, laakerinlehti, vesi)

Sienisalaatti 15 €/kg
(Laktoositon, gluteeniton. Sis. Haaparousku, kangasrousku, leppärousku, osterivinokas, suola, sipuli, omena, mustapippuri, majoneesi)

Savulohisalaatti 14 €/kg
(Laktoositon, gluteeniton. Sis. Savulohi, riisi, omena, sipuli, sitruunamehu, suola, valkopippuri, majoneesi)

Luumurahka 14 €/kg
(Laktoositon, gluteeniton. Sis. Luumusose, laktoositon maitorahka, laktoositon kuohukerma, sokeri, vaniliinisokeri, rommi)

*Ruoat ovat laktoosittomia ja gluteenittomia, imelletty perunalaatikko vain laktoositon.

Jouluruokien tilaus on päättynyt.