Joukkue ensimmäistä kertaa kotiyleisön edessä!

Joukkue ensimmäistä kertaa kotiyleisön edessä!

27.8.2020

27.08.2020 20:22

Joukkue ensimmäistä kertaa kotiyleisön edessä!

Preseason jatkuu KooKoon osalta perjantaina Lumon Areenalla, kun HPK saapuu oranssimustien vieraaksi.

– Kiva taas päästä pelaamaan, kyllä tässä on kovaa treenattu jo hetken aikaa, KooKoo-puolustaja Oskari Manninen virkkoo ottelua edeltävänä päivänä.

Tunnelmat ovat odottavat ja monilla olisi jo menohaluja. Kauden ja runkosarjan alkuun on vielä aikaa, mutta joukkueet kaikilla Liiga-paikkakunnilla harjoittelevat tosissaan kohti 1. lokakuuta starttavaa runkosarjaa kohti.

Perjantaina uusi oranssimusta Liiga-jengi nähdään ensimmäistä kertaa kotiyleisön edessä, kun Lumon Areenalle saapuu vastustajaksi HPK. Kun edellisellä kaudella ei mestaruutta jaettu, on perjantain vastus hallitseva suomenmestari.

Harjoitusotteluilla on myös oma roolinsa ja odotuksensa, kuten Manninen sen tiivistää:

– Ei oikein osata odottaa mitään, kun yleisön kannalta on rajoituksia, mutta kyllä me kaikkemme kaukalossa annetaan ja lähdetään kehittämään peliä.

– Treeneissä opittuja asioita ja peli-ilme pitää saada harjoitusotteluissa näkyviin, toki myöhemmin myös hyökkäyskuvioita ja muuta.

Mitä asioita harjoitusotteluilta pidetään tärkeänä?

– Pelin pitää kehittyä ja meidän pitää saada onnistumisia, mikä luo lisää itseluottamusta jatkoon.

Miten HPK voitetaan?

– Lähdetään hakemaan sitä, että treenatut asiat näkyy ja tulos tulee sitten sen mukaan, Manninen vinkkaa.

Ottelu alkaa poikkeuksellisesti vasta klo 19.30 ja ovet avataan klo 18.30, koska KSS Energia Areenalla KPL taistelee Superpesiksen pisteistä klo 17.00 alkaen.

Koronapandemian vuoksi ottelussa noudatetaan erikoisjärjestelyitä, joista kaikkien on hyvä tietää: Lue erikoisjärjestelyt TÄÄLTÄ!Kausikorttilainen – toimi näin!

Kausikortit | 27.08.2020 15:06

KooKoon kotiottelut toteutetaan erikoisjärjestelyin kaudella 2020–2021. Kausikorttilainen, lue tästä kaikki toimintaohjeet kausikortteihin liittyen!

Lue lisää

Mediakäytänteet kaudella 2020–2021

Uutinen | 27.08.2020 14:40

KooKoon mediakäytänteisiin on tehty päivityksiä kaudelle 2020–2021.

Lue lisää