Joonas Odenista Kuudes Kenttäpelaaja Ry:n kummipelaaja

12.10.2020

12.10.2020 14:29

Joonas Odenista Kuudes Kenttäpelaaja Ry:n kummipelaajaJoonas Odenista KooKoon kannattajaryhmän kummipelaaja. Kuva: KooKoo

Historian toista kertaa Liigan kannattajaryhmä tukee isolla investoinnilla Liiga-seuraa.

KooKoon kannattajaryhmä Kuudes Kenttäpelaaja ry, tuttavallisemmin KKP, on näkynyt ja kuulunut KooKoon koti- ja vieraspeleissä jo vuodesta 2001. Kuudes Kenttäpelaaja -kannattajaryhmällä on siis jo vankka rooli KooKoon otteluiden tunnelman luomisessa. Jäseniä KKP:llä noin 400.

– Kuudes Kenttäpelaaja haluaa joukkueen tukemisella olla mukana varmistamassa että Liiga-kiekkoilu jatkuu tulevina kausina näiden vaikeiden aikojen jälkeenkin. Viime kauden menestys näkyi myös yhdistyksen puolella ja on sitä kautta omien yhteistyökumppaneiden kautta mahdollistanut rahallisen tuen seuralle, Kuudes Kenttäpelaaja ry:n hallituksen puheenjohtaja Janne Ruonala kommentoi.

Kuudes Kenttäpelaaja on ollut KooKoon tukena ja mukana silloin, kun tukea on kannattajilta kaivattu eniten ja KKP näyttää kyntensä myös nyt ja kantaa oman kortensa kekoon KooKoon tukemisessa:

Liiga-historian toista kertaa kannattajaryhmä on hankkinut oman kummipelaajan – hyökkääjä Joonas Oden kantaa kaudella 2020–2021 ylpeänä Kuudes Kenttäpelaaja ry:n logoa paidassaan! Kummipelaaja-logot löydät pelipaitojen alalaidasta paidan takapuolelta.

– Tietääksemme historiassa toista kertaa kannattajaryhmä tukee seuraansa näin merkittävällä panostuksella. Tietääksemme aiemmin vain Ilves Ikuisesti ry on tukenut Ilvestä vastaavaasti kummipelaajan hankinnalla. Olemme todella otettuja siitä, että KKP osoittaa isoilla teoilla olevansa yhtä joukkuetta kanssamme, KooKoon yhteisöpäällikkö Nita Ahola kommentoi.

Lisäksi KKP on hankkinut kaksi seisomapaikkakausikorttia ja lahjoittanut he hyväntekeväisyyteen.

– Kausikorttien avulla haluamme tarjota elämyksiä ja mahdollisuuden tulla katsomaan otteluita meidän kanssamme niille, joilla ei muuten ole mahdollisuutta osallistua ottelutapahtumaan. Päädyssä näkee, millaista kannattaminen päädyn ytimessä on. Kausikorttien lahjoituspaikat valikoituivat meidän arvoja ”kuka vain voi kannattaa” ja ”aina mukana, aina tukena” kunnioittaen, puheenjohtaja Ruonala jatkaa.

KKP tukee tällä kaudella myös KooKoo-junioreita lahjoittamalla Pokli ry:lle 600€. Lahjoitussumma jaetaan jokaisen juniorijoukkueen kesken.

– Tottakai haluamme myös tulevaisuudessa kasvattaa jäsenmääräämme. Mitä enemmän uusia kasvoja toiminnasta innostuu, sitä paremmat edellytykset meillä on kannattaa, Ruonala toivottaa uudet kannattajat tervetulleiksi KKP:n jäseniksi.

Lue lisää Kuudes Kenttäpelaaja Ry:n toiminnasta osoitteesta www.kuudeskenttapelaaja.com.

**Korjattu: Aiemmin Liigassa Ilves Ikuisesti ry on hankkinut oman kummipelaajan. KKP ei näin ollen ollut ensimmäinen kannattajaryhmä, joka hankkii itselleen oman kummipelaajan.**