Joko nyt? KooKoo palaa ottelutauolta perjantaina

27.1.2022

Joko nyt? KooKoo palaa ottelutauolta perjantaina

KooKoo polkaisee vuoden 2022 pelit käyntiin tulevana viikonloppuna, kun perjantaina Lumonilla vastaan luistelee Lahden Pelicans ja heti perään lauantaina SaiPa isännöi oranssimustia.

Koko tammikuun ottelutauolla ollut KooKoo pääsee vihdoin takaisin tositoimiin kotikentällään, kun vuoden ensimmäisessä ottelussa kouvolalaiset isännöivät Pelicansia. Tosi tarkoituksella vastustajaa etsineet oranssimustat ovat saaneet viimeisen puolentoista viikon aikana pettyä useampaan otteeseen, kun vastustajat toisensa jälkeen ovat jääneet omaehtoisiin karanteeneihin tai eristykseen koronavirustartuntojen ja altistumisten myötä. Valoa kuitenkin siintää jo tunnelin päässä ja viikonloppuna kausi saadaan vihdoin taas käyntiin!

Valoa tunnelin päässä – Lumon Areenalla perjantaina Pelicans

Perjantain vastustaja Pelicans majailee tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla yhdeksän, vain pisteen KooKoon edellä.

Mollivoittoisesti vuoden 2022 aloittaneet pussinokat eivät ole vielä onnistuneet kaivamaan vuoden ensimmäistä voittoaan. Neljästä tämän vuoden puolella pelastusta ottelusta saldona on neljä suoraa tappiota.

KooKoo ja Pelicans ovat tällä kaudella kohdanneet kolmesti, joista Pelicans on voittanut kaksi ja KooKoo yhden voittomaalikilpailun jälkeen.

Ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo klo 15.30! KooKoon Orpe-klubi palvelee ravintolana klo 18.00 asti ja illalliskortin voit hankkia hintaan 50€/kpl jutun lopusta (ovet avataan ravintolaan klo 15.00). Ottelu pelataan ilman yleisöä ja on nähtävillä C Moresta.

Lauantaina vuorossa vuoden ensimmäinen vieraissa

Perjantain ottelun jälkeen matka jatkuu Lappeenrantaan, jossa lauantaina SaiPa isännöi oranssimustia Kisapuistossa.

Sarjataulukon viimeiselle sijalle pudonnut SaiPa on kärvistellyt lähes koko kauden pelillisten ongelmien kanssa, eikä vuosi 2022 ole tuonut helpotusta lappeenrantalaisille. Viimeisin voitto SaiPalla on juuri KooKoota vastaan pelatusta Tapaninpäivän ottelusta. KooKoo-voiton jälkeen SaiPa on hävinnyt kuusi ottelua peräjälkeen.

Kauden viidenteen Kaakon-Derbyyn lähdetään kauden voittojen ollessa tasan 2–2.

Ottelu alkaa Lappeenrannassa jo klo 15.00 ja on nähtävillä C Moresta! Ottelu pelataan ilman yleisöä.


Kausikorttilaisille katselukoodi

KooKoon kausikorttilainen, sinulle on toimitettu 1 kk katselukoodi C Moreen ilman yleisöä pelattaviin otteluihin. Koodit tulee aktivoida viimeistään perjantaina 28.1. Mikäli et ole saanut koodia, otathan yhteyttä: nita.ahola@kookoo.fi. ** Koodi on henkilökohtainen.**


Orpe-klubi toimii ravintolana tammikuun otteluissa

KooKoon tammikuun kotiotteluiden alkamisaikaa on aikaistettu ja kiekko putoaa Lumon Areenan jäähän jo klo 15.30. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että aitiot ja Orpe-klubi palvelevat ravintolana otteluiden aikana. Ovet avataan klo 15.00. Ravintola sulkeutuu klo 18.00. Ravintolassa kysytään koronapassi!

KooKoon Orpe-klubin kausikorttilaisilla on mahdollisuus varata paikkansa Orpe-klubilta ko. otteluihin. Orpe-klubin kausikorttilainen voi varata ennakkoon paikkansa ravintolasta TÄSTÄ! Huomioithan, että ravintolaan on vain rajattu määrä paikkoja.

Orpe-klubille myydään myös illalliskortteja! Illalliskortin hinta 50€ (sis. alv.). Illalliskorttiin sisältyy ko. päivälle istumapaikka ravintolasta, salaattipöytä, pääruoaksi keittiön herkkuja ja jälkiruokapöytä. Illalliskortin voit ostaa alta molempiin tammikuun kotiotteluihin!

Ravintolaan sisäänkäynti A-alaovelta, josta löytyy illalliskorttien ostajien nimilista. Illalliskortteja ei ennakkoon tarvitse lunastaa KooKoon toimistolta, vaan riittää paikalle saapuminen.