Jaetaanko torstaina jo playoffs-ottelupareja?

Jaetaanko torstaina jo playoffs-ottelupareja?

11.3.2020

11.03.2020 21:00

Jaetaanko torstaina jo playoffs-ottelupareja?

Liigan runkosarja huipentuu loppuviikon otteluihin. KooKoo kohtaan torstaina Tapparan Tampereella.

Runkosarjan sijoitukset tullaan jakamaan tämän viikon lopuilla otteluilla, jotka ratkasevat samalla myös playoffs-otteluiden otteluparit – niin 1. kierrokselle kuin neljännesfinaaleihinkin. KooKoo on varmasti suoraan neljännesfinaaleissa, mutta lopullinen ottelupari tulee selviämään vasta viimeistään lauantain runkosarjan päätöskierroksella.

Tiistaina oranssimustat kaatoi HIFKin upeasti kotonaan maalein 5–2. Voitolla KooKoo varmisti sijoituksensa viiden parhaan joukossa, mutta kun pisteitä on jaossa vielä kuusi, voi sijoitus runkosarjassa olla 2.–5.

Yksi KooKoon valopilkkuja tällä kaudella on ollut nuori puolustaja Peetro Seppälä, joka on myös kehittynyt isoja askeleita viime kaudesta.

– Vedettiin kova kesä kauden alle, joten sieltä se varmaan lähtee. Olen saanut myös hyvää itseluottamusta, nuorukainen hymyilee kysyttäessä kauden onnistumisesta.

Seppälä kertoo omaksi vahvuudekseen monipuolisuuden, mihin yleisönkin on varmasti helppi yhtyä. Seppälä on yksi joukkueensa palasista, joka taistelee illasta toiseen ja sitoutuu joukkueensa yhteiseen tavoitteeseen.

– Minulle puolustuspäässä tärkeintä on se, ettei omiin menisi yhtään maalia.

KooKoo ja Tappara ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti ja KooKoo johtaa keskinäisiä kohtaamisia 2–1. Voitot ovat tulleet KooKoolle kotihallissa ja niin ikään myös Tappara voitti ottelunsa Hakametsässä.

Kaikki Tappara-ottelut ovat olleet vain maalin pelejä (2–1 JA, 3–2 ja 2–1), joten myös torstain ottelusta voidaan odottaa tiukkaa. KooKoo kamppailee samalla myös playoffsien kotiedusta ja saadakseen paikan neljän parhaan joukossa, olisi voitto Tapparasta kairattava.

– Joukkueessa on hyvä fiilis, kohti pleijareita mennään!

– Tampereelta on mahdollisuus hakea pisteet kovalla työmäärällä ja hyvällä puolustuspelillä, Seppälä päättää.

Runkosarjan toiseksi viimeinen ottelu Tappara–KooKoo torstaina Hakametsässä klo 18.30. Ottelu on nähtävillä Telia TV:stä.


Seuraava kotiottelu: