Jaakko Lahti KooKoon sisällöntuottajaksi

11.11.2019

11.11.2019 16:13

Jaakko Lahti KooKoon sisällöntuottajaksiJaakko Lahti aloitti maanantaina KooKoon sisällöntuottajana.

KooKoon uutena sisällöntuottajana aloittaa kouvolalainen Jaakko Lahti.

Kouvolalainen Jaakko Lahti, 23, aloitti maanantaina KooKoon uutena sisällöntuottajana.

Lahti vastaa jatkossa KooKoon somesisällöistä ja viestinnästä yhdessä myynti- ja viestintäpäällikkö Matti Lindholmin kanssa.

– Sosiaalinen media on tärkeä osa seuramme markkinointia. Haluamme olla kehityksen kärjessä ja sisällöntuottajan palkkaaminen on osa tätä, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi.

– Jaakko on aktiivinen nuori tekijä, jolla on monenlaista kokemusta. Hän on toimistotiimiimme hyvä lisä. Matti on siirtynyt koko ajan enemmän ja enemmän pelkkään myyntiin, joten sisällöntuottajalle on organisaatiossamme selkeä tarve.

Lahti viimeistelee parhaillaan liiketalouden opintoja Tampereen Ammattikorkeakoulussa ja valmistuu joulukuussa projektijohtamisen tradenomiksi. Opiskelun ohessa Lahti on työskennellyt sivutoimisena yrittäjänä pääasiassa tapahtumatuotannon parissa. Video- ja valokuvauksen pariin Lahti ajautui harrastusten ja mielenkiinnonkohteiden kautta.

– Lumon Areenalle on upea palata, sanoo Lahti, joka pelasi KooKoon nuorissa B-nuoriin saakka.

– Some on jatkuvasti läsnä miltei kaikkien suomalaisten arjessa ja kilpailu kuluttajien ajasta on kovaa. Sisällön pitää olla laadukasta ja kiinnostavaa, jotta se tuo seuraajille lisäarvoa. Loppuviimein sisällöntuotanto on vuorovaikutusta kannattajien ja seuraajien kanssa.

Jaakko Lahti
sisällöntuottaja
jaakko.lahti (a) kookoo.fi
+358 (44) 073 8747