Jääkiekkoliitto palkitsi ”Vuoden tekijöitä” – Mukana myös Lumon Areenalta tuttuja kasvoja

23.12.2019

23.12.2019 10:00

Jääkiekkoliitto palkitsi ”Vuoden tekijöitä” – Mukana myös Lumon Areenalta tuttuja kasvojaKooKoon ottelutapahtumassa työskentelee yli sata henkilöä oranssimustalla seurasydämellä. Edessä Jääkiekkoliiton Vuoden tekijä -tunnustuksen saaneet KooKoo-leidit.

KooKoon pitkäaikaisille ja aktiivisille ottelutapahtuman työntekijöille annettiin marraskuussa ”Vuoden tekijä” -tunnustukset.

KooKoon ottelutapahtumissa työskentelee kauden aikana yli sata työntekijää, joilla kaikilla sykkii oranssimusta seurasydän. Kaikilla työntekijöillä tehtävistä riippumatta on tärkeä rooli ottelutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien, läpiviemisen ja onnistumisen kannalta. Aktiiviset tekijät takaavat tapahtumien onnistumisen illasta toiseen.

– Ei ole itsestäänselvää, että kahvi valmistuu ja myytävää on tarpeeksi. Otteluillat ovat pitkiä ja monet työntekijät tulevat työskentelemään meille suoraan omista töistä ja urhaavat iltansa yhdelle joukkueelle, kiittelee KooKoon yhteisöpäällikkö Nita Ahola.

Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain seurojen ja jääkiekon eteen työtä tekeviä ”Vuoden tekijöitä”. Palkinnot jaetaan aina aluettain ja vuoden 2019 Vuoden Tekijät -tilaisuus järjestettiin marraskuussa Helsingissä. Paikalla tilaisuudessa oli Kymi-Saimaa-alueen lisäksi Vuoden tekijöitä myös Etelästä, Hämeestä, Keskimaalta, Länsirannikolta ja Savo-Karjalasta.

KooKoon aktiivisista tekijöistä Jääkiekkoliiton upean tunnustuksen saivat pitkään Lumon Areenalla kioskitoiminnan parissa työskennelleet Pirjo Inhilä, Riitta-Liisa Kaipiainen, Raili Ranta, Sinikka Soili ja Kaija Tamminen. Näiden oranssimustaa sydäntä kantavien leidien käsissä valmistuu herkulliset popcornit, maukkaat purtavat ja suussa sulava kahvi.

”Hyvä yhteishenki pitää meidät mukana toiminnassa”

– Olen ollut mukana toiminnassa jo 42-vuotta. Meillä on kiva porukka ja hyvä yhteishenki, vuodesta 1977 mukana ollut Kaija Tamminen kiittelee.

– Ensimmäiset purtavat myytiin avojäällä, sitten Sarkolassa. Kun jäähalli valmistui vuonna 1982, oli hienoa jatkaa edelleen saman toiminnan parissa. Kioskit ovat kehittyneet ja lisääntyneet vuosien mittaan.

– Parasta tässä on tämä työyhteistö. Nyt eläkkeelläkin tämä on hieno henkireikä ja hyvä harrastus. Pari, kolme kertaa viikossa ollaan yhdessä, Tamminen jatkaa.

Pirjo Inhilä ja Sinikka Soilille tuli tänä syksynä täyteen 30-vuotta työskentelyä jääkiekon parissa ja Riitta-Liisa Kaipiainenkin on ollut mukana jo 20 vuotta.

Kioskitoimijoiden lisäksi tunnustus myös KooKoo-junioreille

Jääkiekkoliitto palkitsi tilaisuudessaan myös KooKoo-Junioreista Vuoden tekijän! Tänä vuonna Vuoden tekijä -palkinnon sai ansaitusti B-nuorten joukkueenjohtaja Harri Hyttinen.

KooKoo kiittää kaikkia aktiivisia tekijöitä työstä KooKoo-yhteisön eteen ja onnittelee palkittuja!Kymi-Saimaan alueen Vuoden Tekijän -tunnustuksen KooKoosta saivat tänä vuonna seuraavat henkilöt:

Pirjo Inhilä, KooKoo
Riitta-Liisa Kaipiainen, KooKoo
Raili Ranta, KooKoo
Sinikka Soili, KooKoo
Kaija Tamminen, KooKoo
Harri Hyttinen, Pohjois-Kymen Liikuntayhdistys / KooKoo juniorit

Jääkiekkoliitto onnittelee!
#kiitosseuratoimija #seurasydän