Isot pisteet jaossa keskiviikkona Lumon Areenalla

14.2.2023

Isot pisteet jaossa keskiviikkona Lumon Areenalla

Kolmen pelin viikko starttaa pudotuspelien kannalta elintärkeällä matsilla kotijäällä, kun vieraaksi saapuu samoista sijoituksista taisteleva Jukurit

KooKoo jatkoi kuluvan kuun hienoa saldoaan Tapparaa vastaan perjantaina, voitokkaan ottelun takuulenkkinä toimi tuttu mies, maalillaan melkein kaiken pysäyttänyt Oskari Setänen. Maalit olivat isäntäjoukkueella jälleen tiukassa aina pelin loppuhetkille saakka, kunnes 1+1 tehot iskenyt Samuli Ratinen huudatti 4500-päistä kouvolalaisyleisöä tasoittaen ottelun vain kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Ottelun lopullinen ratkaisu saatiin jatkoajalla, kun todellisen tahtomaalin survonut Emil Molin takasi arvokkaan lisäpisteen oranssimustille.

KooKoo lähtee kolmen ottelun Liiga-viikkoonsa tiukasti sijalta 12. KooKoo on saalistanut 48 ottelusta yhteensä 64 pistettä ja eroa playoffs-viivan päällä kymmenentenä majailevaan HPK:hon on neljä pistettä. Parhaana pistemiehenä kouvolalaismiehistössä häärii edelleen hyökkääjä Linus Andersson, joka on iskenyt 47 otteluun tehot 12+17=29.

KooKoo isännöi Jukureita keskiviikkoiltana Lumon Areenalla ottelussa, josta panoksia ei tule puuttumaan. Kumpikin joukkueista on osoittanut kevään korvalla hyvää virettä ja pudotuspeliviivan yläpuolella kiikkuva HPK on molempien joukkueiden iskuetäisyydellä. Niin HPK:lla kuin Jukureillakin on kaksi peliä KooKoota enemmän pelattuna, joten mustaoransseilla on vielä kaikki valtit käsissään.

Kolmen pelin voittoputkessa Kouvolaan matkaava viikinkilauma saapuu Sumulaaksoon ykköspyssynsä Patrik Puistolan 14+21=35 johdattaessa viikinkejä. Myös kokenut Juhamatti Aaltonen ja tulokkaiden pistepörssiä johtava Niko Huuhtanen ovat päässeet kaudella hyvin pisteiden makuun.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmasti, joista KooKoo on ollut kahdesti vahvempi, kauden avauspelissä Mikkelissä 3–4 ja tammikuussa Kouvolassa 3–2. Mustaoransseilla onkin mahdollisuus ottaa niskalenkki Jukureista kauden keskinäisten kohtaamisten osalta.

KooKoon kokoonpanosta varmuudella puuttuvat hyökkääjät Toni Suuronen (3 kuukautta), Joose Antonen (1-2 viikkoa ja Terry And (Laina K-Vantaa) sekä puolustaja Saku Vesterinen (toistaiseksi)

Otteluennakossa kapteeni Heikki Liedes.

TULEVAT KOTIOttelut:​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Ke 15.2.2023 klo 18.30 KooKoo-Jukurit, Lumon Areena, Kouvola, OSTA LIPUT TÄSTÄ!

Pe 18.2.2023 klo 17.00 KooKoo-Pelicans, Lumon Areena, Kouvola, OSTA LIPUT TÄSTÄ!