Iso kiitos – ”Tappio jättää tyhjiön, josta ei ihan yhden viikonlopun aikana pääse ylitse”

27.3.2023

Iso kiitos – ”Tappio jättää tyhjiön, josta ei ihan yhden viikonlopun aikana pääse ylitse”

Kausi 2022–2023 sai päätöksensä viime perjantaina kotiyleisön edessä. Playoffs-sarjan päättyessä tappioon, on suurin tunne aina pettymys. Tappio jättää tyhjiön, josta ei ihan yhden viikonlopun aikana pääse ylitse. Se vaatii hieman enemmän aikaa ja sulattelua.

Joukkueen henkinen ja fyysinen tila oli koetuksella jo pidemmän aikaa. Joukkue pelasi 38 päivään 19 ottelua, mikä on hurja määrä ja hatunnoston arvoinen suoritus.

Se kuvastaa myös onnistumista niin valmennuksen kuin joukkueenkin osalta. Henkinen ja fyysinen tila oli oltava hyvässä iskussa, pitihän tuo pätkä sisällään playoffs-paikan metsästyksen runkosarjan viime metreille asti, sekä ensimmäisen kierroksen voitokkaan ottelusarjan Kärppiä vastaan. Paras seitsemästä -ottelusarja sen sijaan Tapparaa vastaan oli tänä keväänä meille liikaa.

Kunhan kevätaurinko alkaa hieman paremmin paistamaan, on aika istua alas ja perata mennyt kausi huolellisesti läpi – kuten olemme joka vuosi tehneet.

Kärsivällisyys runkosarjassa on monen tekijän kannalta erittäin tärkeää ja nämä kevään pelit vasta mittaavat joukkuetta ja organisaatiota. Tässä sarjassa playoffs-peleihin pääsy ja siellä yhdenkin ottelusarjan voittaminen on aina vaikeaa.

Isossa kuvassa menimme silti tälläkin kaudella eteenpäin ja suunta kohti keskikastin Liiga-joukkuetta on kuitenkin oikea ja meidän tulee jatkaa sillä tiellä myös ensi kaudella.

Haluan kiittää koko joukkuetta menneestä kaudesta, pelaajia, valmennusta, urheilujohtoa, huoltajia, fysiopuolen henkilökuntaa ja lääkäreitä. Jokaisen panos tarvitaan, jotta voidaan menestyä myös jatkossa.

Samoin iso kiitos menee meidän toimiston porukalle, seuran hallitukselle, ottelutapahtuman henkilöstölle ja meidän laajalle ja merkittävällä lähes 700 yrityskumppanin verkostolle. Lisäksi kiitokset kuuluvat meidän kausikorttilaisille, katsojille ja huikealle kannattajaryhmä Kuudes Kenttäpelaaja ry:lle, joka teki moneen vierasotteluunkin kannustuksellaan tunteen, että kyseessä olisi ollut kotiottelu.

Kevät ja kesä ovat viime vuotta pidempiä, joten käytetään se kaikin tavoin hyväksi, jotta ollaan ensi kaudella taas joka osa-alueella vahvempia.

Kiitos,

Sakari Välimaa
toimitusjohtaja
KooKoo Hockey Oy