Hurrikaaniryhmä saapuu Lumonille torstaina

19.10.2022

Hurrikaaniryhmä saapuu Lumonille torstaina

KooKoo aloittaa kahden kotiottelun Liiga-viikkonsa torstaina, kun Lumon Areenalle saadaan vieraita Jyväskylästä.

KooKoo lähtee tulevalla viikolla murtamaan alkukaudella vaivannutta kotiotteluiden kiroustaan. Etenkin maalinteon tehottomuudesta kotikentällä kärsinyt KooKoo on onnistunut raapimaan kuudesta kotiottelustaan vain viisi pistettä. Kuudessa kotiottelussa vastustajan maaliverkkoa on päästy venyttämään seitsemän kertaa, eli tehokkuutta hyökkäämiseen kaivataan. Vieraskentillä KooKoo on kuitenkin jatkanut oivaa virettään, eikä vieraissa ole jääty kuin kertaalleen ilman pisteitä.

Sarjataulukossa oranssimustat ovat ennen keskiviikkona pelattavaa kierrosta sijalla kuusi. Pisteitä plakkariin on 14 ottelussa kertynyt 23. Kultaista kypärää KooKoossa kantaa edelleen Joose Antonen, joka on pelaamissaan otteluissa tehtaillut tehot 3+10=13. Antonen löytyy koko Liigan pistepörssistä sijalta kuusi.

Torstain vierailija JYP uudisti joukkuettaan tälle kaudelle kovalla kädellä. Vetovastuun joukkueesta otti Liigassa juuri tällä viikolla 900-ottelun rajapyykin toisena valmentajana ylittänyt Jukka Rautakorpi. Valmennusryhmää täydentämään hankittiin Ville Nieminen ja kouvolalaisyleisölle usealta kaudelta tuttu Mikko Heiskanen.

Myös pelaajarosteriin tehtiin isoja satsauksia, kun esimerkiksi Juuso Puustinen, Sami Niku ja Robert Rooba hankittiin jyväskyläläisten väreihin. Myös Nashville Predatorsin ensimmäisen kierroksen varaus Joakim Kemell pelaa vielä tämän kauden lainalla JYPin paidassa.

Kovista hankinnoista huolimatta jyväskyläläisten traktori on yskähdellyt kauden alussa pahasti. 14 pelatun ottelun jälkeen JYP löytyy sarjataulukosta sijalta 13. Heikosti alkaneesta kaudesta kertoo myös päästettyjen maalien saldo. 14 ottelussa JYPiä vastaan on tehty peräti 52 täysosumaa, kun vastaavasti JYP on onnistunut iskemään 32 maalia vastustajien verkkoon.

KooKoo ja JYP iskivät viime kaudella yhteen neljästi, joista KooKoo onnistui voittamaan yhden.

Otteluennakossa kokoonpanoon palaava puolustaja Eero Teräväinen.

Kokoonpanosta ovat varmuudella pois hyökkääjät Leevi Aaltonen (2–3 viikkoa), Axel Ottosson (2–3 viikkoa) ja Samuli Ratinen (5–6 viikkoa).

JYP-ottelu on S-etupeli! S-etukortilla liput istumaan 15€ / kpl ja seisomaan 10€ / kpl. Etuliput KooKoon toimistolta ennakkoon TAI Lumon Areenan ovilipunmyynnistä vihreää korttia näyttämällä.

Viikon Ottelut:

to 20.10. klo 18.30 KooKoo–JYP, Lumon Areena, Kouvola, OSTA LIPUT TÄSTÄ!
la 22.10. klo 17.00 KooKoo–Tappara, Lumon Areena, Kouvola, OSTA LIPUT TÄSTÄ!