Huhtikuu päättyy: osta kausikorttisi nyt edullisemmin!

Huhtikuu päättyy: osta kausikorttisi nyt edullisemmin!

26.4.2020

26.04.2020 09:00

Huhtikuu päättyy: osta kausikorttisi nyt edullisemmin!

KooKoon kausikorttien hinnat nousevat perjantaina.

Vielä ehdit ostaa kausikorttisi Liiga-kaudelle 2020–2021 edullisemmalla huhtikuun hinnalla! KooKoon kausikortit ovat huhtikuun ajan myynnissä kampanjahinnoin. Myös viime kauden kausikorttilaisten etuosto-oikeus omaan paikkaansa päättyy torstaihin 30.4.2020.

Huhtikuun ajan aikuisten kausikorttien hinnat ovat 199–699 euroa, eläkeläisten 199–599 euroa ja lasten sekä opiskelijoiden 199–249 euroa.

Toukokuussa kaikki hinnat nousevat 50 euroa, eli aikuisten korttien hinnat ovat ensi viikon perjantaista alkaen 249–749 euroa, eläkeläisten 249–649 euroa ja lasten sekä opiskelijoiden 249–299 euroa.

Voit sekä vahvistaa vanhan korttisi että tilata kokonaan uuden kausikortin kätevästi verkossa Ticketmaster Pro -palvelussa. Lue tästä ohjeet TmPron käyttöön!

Voit tilata kausikorttisi myös sähköpostitse (kausikortti (at) kookoo.fi). Sähköpostitse tilattaviin ja laskutettaviin kausikortteihin lisätään kahdeksan euron laskutus- ja toimituskulu.

– Mennyt kausi osoitti, mitä työnteolla ja yhteistyöllä saadaan aikaan. Jatkamme syksyllä siitä, mihin nyt jäimme, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa sanoo.

– Kokoontuminen on kiellettyä, mutta KooKoontuminen on jopa suotavaa! Tervetuloa mukaan yhteen joukkueeseen.

Kausikorttilaisena näet kaikki KooKoon runkosarjan kotiottelut sekä Lumon Areenalla pelattavat harjoitusottelut. Kausikortilla saat myös muita etuja, muun muassa alennusta KooKoo-lounaasta, KooKoo LIVE!:stä ja KooKoon fanituotteista. Kausikorttien hinnat nousevat toukokuun alussa, eli ostamalla kortin huhtikuun aikana säästää rahaa.​​​​​​​