HPK:n kaatoon – ”Vain voitto riittää”

6.2.2019

06.02.2019 13:00

HPK:n kaatoon – ”Vain voitto riittää”

Vieraita Hämeenlinnasta keskiiviikkona. Kuinka tiukka kamppailu pisteistä käydään?

KooKoon taival jatkuu Liigassa keskiviikkona, kun Hämeenlinnan Pallokerho saapuu vieraaksi Lumon Areenalle. KooKoo taistelee elintärkeistä pisteistä ja edelleen pudotuspelipaikasta, joten tiukkaa kamppailua odotetaan. KooKoon kokoonpanosta puuttuu Anrei Hakulinen, joka on A-maajoukkueen mukana tämän viikon.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa ja molemmat kamppailut ovat kääntyneet jomman kumman voitoksi vain yhdellä maalilla.

– Kaksi ensimmäistä kohtaamista ovat olleet maalin pelejä, joten eiköhän tänäänkin tule yhtä tiukkaa, KooKoo-hyökkääjä Mikko Virtanen ennakoi.

– Erikoistilanteet tulevat varmasti olemaan isossa roolissa, kuten monesti ollaan se jo tällä kaudella nähty.

HPK haki kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Kouvolasta pisteet voittolaukauksilla lukemin 2–3 ja KooKoo puolestaan onnistui Hämeenlinnassa marraskuun lopulla saalistamaan pisteet niin ikään maalein 2–3. Puntit ovat siis tasan.

– Kotiyleisön tuki tässä tapauksessa on totta kai äärimmäisen tärkeää, Virtanen korostaa.

HPK:n joukkue on täynnä taitavia pelaajia ja seitsemästä edellisestä ottelustaan HPK on voittanut peräti viisi. Lisäksi HPK on sarjassa viidentenä, joten oranssimustat joutuvat tekemään täyden iltapuhteen pisteiden eteen.

– HPK:lla on myös hyvä ylivoima, joten meidän täytyy olla tarkkoja.

HPK:n penkin takaa puuttuu keskiviikkona päävalmentaja Antti Pennanen ja Antti Miettinen, sillä Pennanen on Leijonien mukana EHT-kiertueella ja Miettinen U17-maajoukkueen mukana. Lisäksi HPK:n kokoonpanosta puuttuvat myös Niklas Friman, Markus Nenonen ja Philippe Cornet. Friman on niin ikään maajoukkueen mukana, mutta Friman ja Cornet loukkaantuneiden listalla. Lisäksi KooKoosta tältä kaudelta tuttu Henri Kanninen nousee vastustajan kokoonpanoon.

– Kylmä totuus, on, että meille vain voitto riittää, päättää Virtanen ja kääntää katseensa keskiviikkoiltaan.