HIFK Lumon Areenalla lauantaina kahdesti

4.10.2019

04.10.2019 19:48

HIFK Lumon Areenalla lauantaina kahdesti

KooKoo kohtaa Helsingin IFK:n lauantaina kahdesti Lumon Areenalla.

KooKoon kausi jatkuu kahden kotiottelun viikolla lauantaina Helsingin IFK:ta vastaan klo 17.00, mutta IFK nähdään Lumon Areenalla launtaina kaksi kertaa, sillä KooKoon A-nuoret pelaavat Nuorten SM-liigan ottelunsa IFK:ta vastaan klo 12.45 alkaen. A-nuorten otteluun on vapaa pääsy ja ottelu toimii ennakkomatsina illan Liiga-ottelulle!

KooKoon ja IFK:n ottelu on joukkueille kauden ensimmäinen kohtaaminen runkosarjassa. Harjoitusottelukaudella KooKoo hävisi IFK:lle 0–2 Turussa pelatussa harjoitusottelussa, mutta muuta ennakkoasetelmaa ei joukkueiden välillä ole: Sarjataulukossakin joukkueet ovat samoissa pisteissä, IFK sijalla 10 ja oranssimustat sijalla 12.

Lauantaina KooKoo saa kokoonpanoon lisää virtaa, sillä kaukaloon palaa vain kolme ottelua tällä kaudella pelannut Erik Karlsson.

– On todella hienoa olla takaisin joukkueessa jätkien kanssa. Toivottavasti se näkyy myös jäällä!

KooKoo on voittanut viidestä kotiottelustaan kolme ja nälkää kotona voittamiseen on edelleen.

– Olemme nälkäisiä ja haluamme pelata hyvän ottelun kannattajiemme edessä, innokkaana kaukaloon palaava hyökkääjä kommentoi.

KooKoon päävalmentaja Jussi Ahokas on terävöittänyt useasti kauden alussa oman pelin merkitystä, työn tekoa ja joukkuepelaamista ja Karlsson on samoilla linjoila päävalmentajan kanssa.

– Toivottavasti yleisö näkee, miten kovaa työskentelemme toisillemme, hyväntuulinen ruotsalainen päättää.

A-nuoret myös tositoimissa IFK:ta vastaan

KooKoon A-nuorten pelaama Nuorten SM-liiga on kovassa vauhdissa. KooKoo-A on pelannut jo 12 ottelua ja on tällä hetkellä alkusarjassa yhdeksäntenä, pisteillä 19.

Edustuksen tapaan A-nuoret kohtaavat lauantaina Helsingin IFK:n, eivätkä joukkueet ole kohdanneet myöskään alemmalla tasolla vielä kertaakaan. Nuorten SM-liigassa IFK on kaksi pistettä ja kaksi sijaa edellä sarjassa.

A-nuorten ottelu alkaa klo 12.45 ja otteluun on VAPAA PÄÄSY! KooKoo Fanishop palvelee poikkeuksellisesti myös jo A-nuorten ottelun aikana – tervetuloa hankkimaan uunituoreet kannattajatuotteet!

Muistutus Liiga-otteluiden sisäänkäynneistä

Lumon Areenalla on käytössä Liigan ottelutapahtumissa neljä sisäänkäyntiä. Pääsylippuja saa ostettua pääovien lisäksi B- ja C-ovilta. Kausikorteilla ja seurakorteilla otteluun sisäänkäynti niin ikään B-, C- tai pääovien kautta. A-oven sisäänkäynti on tarkoitettu vain VIP-asiakkaille (aitioiden ja Orpe-klubin asiakkaat), median edustajille, ennakkoon lippunsa varanneille ja liikkumiseen hissiä tarvitseville asiakkaille. Vaihtoliput tulee vaihtaa pääovien vaihtoliput-pisteellä.

VIP-asiakkaiden sisäänkäynti avautuu 1,5 h ennen ottelun alkua. Muille asiakkaille ovet ja lipunmyyntipisteet avataan tunti ennen ottelun alkua.

Superlauantain ohjelma

klo 12.45 Nuorten SM-liigaa KooKoo-A – HIFK-A (vapaa pääsy!)
klo 17.00 Liigaa KooKoo – HIFK (liput TÄSTÄ!)