Haukeland nollasi Pelicansin – komea kotivoitto!

Haukeland nollasi Pelicansin – komea kotivoitto!

13.12.2019

13.12.2019 22:23

Haukeland nollasi Pelicansin – komea kotivoitto!

KooKoo palasi kolmen vierasottelun jälkeen kotikaukaloon ja maiskutteli kolmen pisteen päänahan.

KooKoo esitti kotiyleisölleen lauantaina kaikin puolin vahvan esityksen ja nappasi täydet kolme sarjapistettä. Pelicans joutui tunnustamaan Lumon Areenalla isännät vahvemmakseen loppulukemin 4–0 (1–0, 1–0, 2–0).

– Joukkue pelasi erittäin hyvän pelin, KooKoon pääluotsi Jussi Ahokas tiivisti.

– Olimme hyvin latautuneita. Teimme neljä maalia, mutta erityisen tyytyväinen olen meidän puolustuspelaamiseen. Haukeland oli maalissa hyvä ja alivoimapeli toimi todella hyvin, Ahokas kehui.

Kotijoukkue hallitsi erityisesti ottelun avauserää mielin määrin, mutta maaleja syntyi vain yksi. Voittomaaliksi lopulta jäänyt 1–0-osuma oli Kim Strömbergin käsialaa. Ylivoimamaali juonti juurensa Juha-Pekka Haatajan ja Trevor Mingoian syötöistä.

Toisessa erässä myös Pelicansilla oli paikkansa, kun Juhamatti Aaltonen ja Samuel Salonen pääsivät 2–0-hyökkäykseen. Kauden toisen nollapelinsä pelannut Henrik Haukeland venytti käsittämättömän torjunnan. Haukelandilta vaadittiin nollapeliin 15 torjuntaa.

– Jätkät uhrautuivat ja pystyimme pitämään ohjauspelinkin tiiviinä. Joukkue suoritti hyvällä tasolla tänään.

KooKoo tuplasi johtonsa 23 sekuntia ennen toisen erän päättymistä, kun Toni Kähkönen onnistui maalinteossa. Vilmos Galló sai osumaan jo kauden 18. ja Arttu Pelli toisen syöttöpisteensä

Päätöserässä Oskari Manninen onnistui Kim Strömbergin syötöstä ja loppulukemat tyhjään maaliin alivoimalla viimeisteli työmyyrätaistelija Markus Jokinen. Osuma oli Jokiselle kauden ensimmäinen ja aiheutti kotijoukkueen vaihtopenkillä melkoisen hulabaloon.

KooKoo oli pelannut kolme viime otteluaan vieraissa. Perjantaina Lumon Areenalla oli rapiat 3700 katsojaa.

– Olemme olleet rundilla, joten oli kiva tulla kotiin. Kotiyleisömme ja erityisesti tuo päätykatsomo on kyllä ihan huikea. Ne ovat isoja apuja meille.

Nopein luistelija:

Erik Karlsson (KooKoo) 36,21 km/h
Frank Gymer (Pelicans) 36,03 km/h

Kovin laukaus:

Juho Rautanen (KooKoo) 129,9 km/h
Ossi Ikonen (Pelicans) 133,1 km/h

Seuraavat kotiottelut:

Pe 20.12.2019 klo 18.30 KooKoo–SaiPa
La 28.12.2019 klo 17.00 KooKoo–Ilves
La 4.1.2020 klo 17.00 KooKoo–Tappara

Seuraava kotiottelu:Tervetuloa Lumon Areenalle!