Game worn -pelipaitojen ennakkomyynti päättyy maanantaina

Game worn -pelipaitojen ennakkomyynti päättyy maanantaina

19.2.2021

19.02.2021 15:12

Game worn -pelipaitojen ennakkomyynti päättyy maanantaina

Kauden 2020–2021 aitojen game worn -pelipaitojen ennakkomyynti päättyy maanantaina 22.2.2021.

Liigan runkosarja 2020–2021 on yli puolenvälin, mikä tarkoittaa sitä, että aitojen pelattujen game worn -pelipaitojen ennakkomyynti päättyy maanantaina 22.2.2021 klo 22.00.

Aitojen pelipaitojen hinta on 250€ ja paidat jaetaan ennakkoon paidan ostaneille sen jälkeen, kun paita vapautuu pelikäytöstä ko. pelaajalta. Maanantaille myynnissä on vielä mustat ja oranssit game worn -pelipaidat.

– Paitojen toimituksen vuoksi ennakkomyynti päättyy jo tässä vaiheessa, jotta paidat ehtivät käydä pelaajalla pelikäytössä. Luonnollisesti siis otteluohjelma vaikuttaa paitojen saatavuuteen, KooKoon yhteisöpäällikkö Nita Ahola kommentoi.

– Valkoisilla paidoilla pelataan vain kolmella vieraspelipaikkakunnalla, joten myös otteluohjelma vaikuttaa siihen, miten paitoja on mahdollista asiakkaille saada. Valkoisia paitoja ei voida siis enää myydä, sillä uudet paitatilaukset eivät ehdi käyttöön ennen kuin seuraavat valkoisilla pelattavat ottelut koittavat.

– Aitojen pelipaitojen myyntimäärät ovat yllättäneet meidät täysin. Kiitos kaikille, jotka ovat tällä tavoin tukeneet joukkuetta, Ahola kiittelee.

Paidat saa tilattua aitoustodistuksella ja pelaajan nimmarilla niin halutessaan. Musta paita on KooKoon virallinen kotipaita ja oranssi paita KooKoon virallinen vieraspelipaita. Hyppää ostoksille alta!