ePlayoffsit starttaavat: KooKoo–Ilves lauantaina!

10.4.2020

10.04.2020 10:00

ePlayoffsit starttaavat: KooKoo–Ilves lauantaina!

KooKoon kaikkien aikojen kausi jatkuu kuin jatkuukin pudotuspeleissä.

Liiga-kausi 2019-2020 jäi kesken kuten tiedetään, mutta pudotuspelijoukkueiden paremmuus selvitetään silti! Kausi jatkuu vielä Liigan ePlayoffseilla, virtuaalisilla pudotuspeleillä.

Mukana ovat kaikki kymmenen playoffseihin selviytynyttä joukkuetta. Ottelut pelataan NHL 20 -pelillä ja ottelusarjat ratkotaan ”paras kolmesta”-menetelmällä, eli jatkoon edetään kahdella voitolla. Pelimuotona on yksi vastaan yksi.

Runkosarjassa lopulta viidenneksi sijoittunut KooKoo kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Tampereen Ilveksen. Keltavihreä tamperelaisjoukkue oli runkosarjan neljäs neljän pisteen erolla KooKoohon.

Liiga-pelaajat ovat sopimustensa mukaisella harjoitusvapaalla, joten he eivät ratkaise virtuaalisen Kanada-maljan kohtaloa.

Seurat ovat saaneet valita omat edustuspelaajansa: KooKoon väreissä pelaa KPL:n Superpesis-tähti Sasu Toikka ja Ilvestä edustaa ”Tartu Mikkiin”-ohjelmasta tuttu Sami Hintsanen. KooKoo ja Ilves kohtaavat toisensa lauantaina 11. huhtikuuta kello 18 alkaen.

Pelaajat mittelevät kotoaan käsin ja pelit koostetaan ottelulähetyksiksi, joita voi seurata MTV-palvelussa, C Morella ja Telia TV:n extra-kanavalla.

Virtuaalisessa ePlayoffs-studiossa häärivät Telian Liiga-lähetyksistä tutut Suvi Puukangas ja Ari Vallin. Ottelut selostaa kukapa muukaan kuin Jani Alkio.

EPLAYOFFS 2020 AIKATAULU

Ke 8.4. klo 18 Ensimmäinen kierros: HPK–KalPa (2–1) ja JYP–Ässät (1–2)
La 11.4. klo 18 Neljännesfinaalit: Tappara–HIFK ja Ilves–KooKoo
Ke 15.4. klo 18 Neljännesfinaalit: Kärpät–Ässät ja Lukko–HPK
La 18.4. klo 18 Semifinaalit
Ke 22.4. klo 18 Semifinaalit
La 25.4. klo 16 Finaali ja pronssiottelu​​

EPLAYOFFS 2020 PELAAJAT

HIFK: Tuukka Ritokoski
HPK: Joni Tuulola
Ilves: Sami Hintsanen
JYP: Harri Pesonen
KalPa: Eetu Sopanen
KooKoo: Sasu Toikka
Kärpät: Miikka Kolehmainen
Lukko: Teemu Laurell
Tappara: Joona Luoto
Ässät: Iiro Vehmanen