Engren nollasi oranssimustat Helsingissä

26.1.2019

26.01.2019 19:03

Engren nollasi oranssimustat Helsingissä

KooKoo jäi vimmatusta yrityksestä huolimatta maaleitta lauantaina IFK:n vieraana.

KooKoo ei saanut revanssia Helsingin IFK:sta lauantain vierasottelussa. Musta minuutti toisessa erässä ratkaisi pelin kotijoukkueelle, joka voitti ottelun loppulukemin 4–0 (0–0, 2–0, 2–0).

– Fakta on, että toisen erän musta minuutti kaatoi meidän pelin tänään. Hikoilimme kovasti ja teimme kaikkemme, mutta tänään se ei riittänyt. Turha selitellä, KooKoon päävalmentaja Mikko Heiskanen summasi.

Oranssipaitainen KooKoo hallitsi ottelun avauserää ajoittain selkeästikin, mutta ei saanut kiekkoa ohi loisto-ottelun pelanneen IFK-veskari Atte Engrenin. Eikä saanut Engreniä ohitettua lopulta koko ottelussa, kun helsinkiläisveskari torjui ottelussa 28 kertaa.

KooKoon maalilla Samu Perhonen selvisi 15 torjunnalla ja kahdella takaiskulla.

– Ensimmäinen erä oli meidän. Loimme enemmän ja vaarallisempia maalipaikkoja. Paikkoja oli, mutta emme olleet niissä teräviä. Pelillä olisi voinut olla toisenlainenkin tarina, mutta nyt oli tällainen.

IFK rokotti KooKoota toisen erän alussa kahdesti vain 25 sekunnin sisään Tommi Santalan ja Jasse Ikosen toimesta.

– Jäimme koppiin, karmea nukahdus. Noihin ei ole tällä tasolla hirveästi varaa.

KooKoo yritti kaikkensa Engrenin ohittamiseksi, mutta hyvistäkään paikoista kiekko ei uponnut sisään. Oranssipaidoista Malte Strömwall (7) ja Anrei Hakulinen (4) olivat ahkerimpia laukojia.

Päätöserässä IFK teki vielä kaksi maalia tyhjään rysään.

– Kouvolassa oli viihdearvoltaan parempi peli. Tänään oli viikon viimeinen matsi, jotka ovat aina vähän tarkempia – ja IFK oli tänään meitä tarkempi ja kärsivällisempi. Meidän kantti ei kestänyt.

KooKoo pelaa ensi viikolla kaksi ottelua: keskiviikkona kotikaukalossa TPS:ää ja lauantaina vieraissa SaiPaa vastaan.

– Kova viikko on taas ensi viikolla. Pisteitä tarvitsemme, se on ihan selvä juttu. Tällaisiin viikkoihin ei ole varaa enää, mutta ei tässä auta kuin uskoa ja tehdä töitä sen eteen.