eLiiga huipentuu – KooKoo mukana neljännesfinaaleissa!

6.12.2020

06.12.2020 11:48

eLiiga huipentuu – KooKoo mukana neljännesfinaaleissa!

KooKoon eLiiga-taival jatkuu neljännesfinaaleissa!

KooKoon eLiigan runkosarja oli kaksijakoinen: Nieppii (Janne Niemelä) ja zNicoPS (Nico Tuoreniemi) sijoittuivat lopulta eLiigan runkosarjassa sijalle yhdeksän.

KooKoo-kaksikko nousi siis mukaan KooKoon historian ensimmäisiin playoffseihin, kun keskiviikkona 2. joulukuuta kohtasivat runkosarjassa sijoille 7–10 sijoittuneet joukkueet: Kärpät, TPS, KooKoo ja Ässät.

KooKoo kohtasi TPS:n ja Kärpät Ässät. Toisen otteluparin paremmuuden vei Kärpät otteluvoitoin 2–0 ja KooKoo kaatoi turkulaisryhmän upeasti otteluvoitoin 2–1, vaikka TPS vei keskiviikon ensimmäisen kohtaamisen. Keskiviikon ottelut päättyivät KooKoolle 2–8, 6–1 ja 5–3. TPS-voitolla KooKoon eLiiga-kaksikko raivasi tiensä upeasti eLiigan neljännesfinaaleihin kahdeksan parhaan joukkueen joukkoon!

Neljännesfinaalit pelataan itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta suorana Telian Studiolla Pasilassa. KooKoo kohtaa ei enempää eikä vähempää kuin runkosarjavoittajan Tapparan, jota edustavat Erik ”Eki” Tammenpää ja Arttu ”Artuzio” Mustila. Tappara pelasi runkosarjassa vakuuttavaa konsolikiekkoa, laskien vain 70 maalia omiin runkosarjan aikana. KooKoo lähtee neljännesfinaaleihin haastajana, mutta koska playoffseissa kaikki on mahdollista – odotamme kovaa kamppailua jatkopaikasta!

Neljännesfinaalit alkavat klo 18.00 ja ottelut on nähtävillä C Moren, MTV-palvelun ja Telia TV:n kautta.

Kuuntele KooKoon eLiiga-kaksikon haastattelu KooKooTV:stä yläpuolelta!