Elementit-E Oy KooKoon pääyhteistyökumppaniksi!

9.9.2019

09.09.2019 15:44

Elementit-E Oy KooKoon pääyhteistyökumppaniksi!Elementit-E Oy:n rakennusneuvos Veli Hyyryläinen ja Monelle Oy:n toimitusjohtaja Sanna Hyyryläinen tapasivat KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaan Kouvolan tehtaallaan.

KooKoon pääyhteistyökumppaniverkosto kasvaa jälleen uudella vahvalla alueen toimijalla.

Elementit-E Oy on ekologiseen rakentamiseen keskittynyt kouvolalainen perheyritys, joka on teollisen puuelementtirakentamisen uranuurtaja. Yritys valmistaa suurista tehdasrakenteisista moduuleista muun muassa kouluja, hoivakoteja, toimitiloja ja päiväkoteja.

”Tiloja arjen elämyksille” on Elementit-E:n slogan, joka osuu hyvin yhteen myös KooKoon arvojen ja tavoitteiden kanssa.

Elementit-E on merkittävä työnantaja, joka työllistää jopa 100 henkilöä, joista osan paikallisten yhteistyöyritysten kautta. Yrityksen kotipaikka on Kouvola ja myös heidän lohkoina rakennettavien rakennusten tehdas sijaitsee Kouvolan Teholassa. Elementtien rakennuksia löytyy ympäri Suomen – muun muassa Kouvolan asuntomessualueelta.

Elementi-E rakentaa parempaa tulevaisuutta ekologisella puurankentamisella huomioiden myös tuotannossa ympäristöasiat.

– Syksyllä meille valmistuu uusiutuvaa energiaa käyttävä lämpövoimala ja tuotantotilat valaistaan LED-valoilla sekä niiden energia tuotetaan omalla aurinkovoimalalla. On ilo havaita, että kotikylän KooKoo on myös valinnut ympäristöystävällisyyden teemakseen, sanoo Elementit-E Oy:n johtaja, rakennusneuvos Veli Hyyryläinen.

Yhteiskuntavastuullisuus näkyy myös KooKoon arjessa seuran pyrkiessä muun muassa muovittomaan ottelutapahtumaan. Elementit-E:n arvot turvallisuudesta, ekologisuudesta, luotettavuudesta ja kehityksestä istuivat hyvin KooKoon tavoitteiden kanssa.

– On kerrassaan hienoa, että alueemme suuri työllistäjä ja monialayrittäjä lähtee mukaan joukkueeseemme, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa sanoo.

– Elementit-E on hieno kouvolalainen menestystarina, josta kuullaan tulevaisuudessa vielä paljon lisää. Yritys on uskonut omaan ideaansa ja toteuttanut sitä kunnianhimoisesti. Näin myös me toimimme Lumon Areenalla.

KooKoo ja Elementit-E rakentavat yhdessä tilaa arjen elämyksille.

Lisätietoja Elementit-E:stä löydät osoitteesta www.elementit.fi.

*KooKoon pääkumppanit -juttusarjassa esitellään KooKoon kauden 2019–2020 pääkumppanit.


KooKoon pääkumppanit kaudella 2019–2020