Edelleen ilman yleisöä – Kärpät perjantaina Kouvolaan

3.2.2022

Edelleen ilman yleisöä – Kärpät perjantaina Kouvolaan

KooKoon kausi jatkuu perjantaina Kärppiä vastaan – edelleen kuitenkin ilman yleisöä. Helmikuu polkaistaankin käyntiin sekä koti- että vierasottelulla.

KooKoo odottaa edelleen Etelä-Suomen aluehallintovirastolta päätöstä mahdollisten kokoontumisrajoitusten lieventämisestä. Tämä tarkoittaa sitä, että perjantain KooKoo–Kärpät -ottelu pelataan tyhjille katsoimoille, koska Kymenlaakson kokoontumisrajoitusten mukaan sisätiloissa yleisömäärä on merkityillä istumapaikoilla maksimissan 50 henkilöä.

Perjantaina pelataan kuitenkin, sillä Oulun Kärpät saapuu vieraaksi Lumon Areenalle. Viikonloppu jatkuu Tampereella Ilveksen vieraana.

KooKoo palasi viime viikolla tehokkaana, kun se perjantaina kaatoi Pelicansin Kouvolassa lukemin 3–1. Lauantaina kouvolalaisjoukkue sai kuitenkin lunta tupaan, kun Lappeenrannassa SaiPa vei Kaakon Derbyn 4–3. Perjantaina saadaan kuitenkin hyvää mittaria eteen jälleen, kun kymmenentenä (58 pts.) oleva KooKoo saa vieraakseen neljäntenä pistein 70 oleva Kärpät.

Oululaisryhmä on viikon verran ollut pois peleistä koronavirustartuntojen ja siitä seuranneiden eristyksien ja karanteenien vuoksi ja onkin pelannut edellisen ottelunsa lauantaina 22. tammikuuta TPS:aa vastaan. Tuolloin Kärpät voitti TPS:n kotonaan 5–4 ja edellisenä päivänä kaatoi Pelicansin kotonaan 2–0. Edellisen kerran kärppäryhmä on hävinnyt maanantaina 17.1., kun Ilves keräsi kolme pinnaa Tampereen kohtaamisesta.

Oululaisjoukkueen koronatartuntojen myötä perjantainen ottelu on molempien joukkueiden viikon ensimmäinen. Tällä kaudella KooKoo ja Kärpät ovat kohdanneet kahdesti. Otteluvoitot ovat 1–1, joista kummaltakin joukkueelta voitto on osunut kotikaukalossa.

Kärpät tiedotti torstaina, että he lainaavat seitsemän pelaajaa viikonloppunsa vieraskiertueelle: ”Pelaajat tulevat neljästä eri seurasta, kun KalPa sekä Mestisjoukkueet Iisalmen Peli-Karhut, Imatran Ketterä ja Joensuun Kiekko-Pojat ovat mukana paikkaamassa Kärppien miehistövajausta”, Kärppien nettisivuilla kerrotaan.

Kärpissä viikonloppuna lainalla ovat: maalivahti Juha Jatkola (KalPa), puolustaja Juho Korhonen (Iisalmen Peli-Karhut), puolustaja Yegor Shekhovtsov (Imatran Ketterä), puolustaja Jere Vertanen (Imatran Ketterä), hyökkääjä Elmeri Kaksonen (Imatran Ketterä), hyökkääjä Oliver Kapanen (KalPa) ja hyökkääjä Niko Kuiri (Joensuun Kiekko-Pojat).

Ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo klo 17.00! KooKoon Orpe-klubi palvelee ravintolana klo 21.00 asti ja illalliskortin voit hankkia hintaan 50€/kpl jutun lopusta (ovet avataan ravintolaan klo 16.00). Ravintolan anniskelu päättyy klo 20.00. Ottelu pelataan ilman yleisöä ja on nähtävillä C Moresta.​​​​​​​

Tampereelle Ilveksen vieraaksi lauantaina

KooKoo suuntaa lauantaina ensimmäistä kertaa Nokia Arenalle, jossa ottelua isännöi Ilves. Ilveksen ja KooKoon ja kohtaamiset ovat päättyneet tällä kaudella molempien voittoihin, mutta ratkaisua on jouduttu hakemaan jatkoajalta tai voittomaalikilpailusta.

Ilves on sarjataulukossa kärkipaikalla 40:llä pelatulla ottelulla ja 78 pisteellä.

Ottelu lauantaina yleisön edessä alkaa klo 17.00 ja on katsottavissa www.cmore.fi/liiga!


KÄRPÄT-OTTELUSSA PALVELEe AITIOT & ORPE-KLUBI

KooKoo–Kärpät -ottelu alkaa klo 17.00.

Orpe-klubille voi hankkia illalliskortteja hintaan 50€/kpl. Ravintolassa EI KYSYTÄ koronapassia.

Illalliskorttiin sisältyy ko. päivälle istumapaikka ravintolasta, alkuruoka, pääruoaksi keittiön herkkuja ja jälkiruoka. Ravintolaan sisäänkäynti A-alaovelta, josta löytyy illalliskorttien ostajien nimilista. Illalliskortteja ei ennakkoon tarvitse lunastaa KooKoon toimistolta, vaan riittää paikalle saapuminen.

Illalliskortteja myydään perjantaihin 4.2. klo 09.00 asti. Osta omasi alta! Vain rajattu määrä paikkoja!

**Mikäli haluat varata illalliskortteja yrityksellesi ja paikat laskutukseen, varaukset sähköpostitse nita.ahola@kookoo.fi**

Ovet ravintoloihin avataan klo 16.00. Ottelu alkaa klo 17.00.
Ravintola sulkee klo 21.00 ja anniskelu päättyy klo 20.00.

ORPE-KLUBIN KAUSIKORTTILAINEN – VARAA PAIKKASI!

Orpe-klubin kausikortilla voit varata paikkasi ravintolasta ennakkoon! Varaa paikkasi TÄSTÄ!