Bolt.Works jatkaa KooKoon yhteistyökumppanina

13.5.2020

13.05.2020 12:00

Bolt.Works jatkaa KooKoon yhteistyökumppanina

Jo yli 240 yritystä on mukana KooKoon joukkueessa kaudella 2020–2021.

Henkilöstöalan uudistaja Bolt.Works jatkaa KooKoon yhteistyökumppanina myös Liiga-kaudella 2019–2020. Kaikkiaan jo yli 240 yritystä on vahvistanut olevansa KooKoon matkassa tulevalla kaudella!

– Vallitseva tilanne on hankala kaikille, mutta on upeaa, miten kymenlaaksolainen yrityselämä on silti pystynyt sitoutumaan yhteiseen asiaamme, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa iloitsee.

– KooKoon merkitystä koko maakunnalle monesti korostetaan, syystäkin. Näinä haastavina aikoina seuran merkityksen ihmisille ja ihmisten välittämisen seurasta todella huomaa ja tuntee. Yhteisöllisyys on urheiluseurojen suurin vahvuus.

KooKoo ja Bolt solmivat vuoden mittaisen jatkopestin, johon sisältyy muun muassa näkyvyyttä Lumon Areenan led-pinnoilla.

– KooKoon upea kausi keskeytyi harmittavasti, mutta joukkueen ja seuran tekeminen tekivät meihin lähtemättömän vaikutuksen. Joukkueen peli-ilme oli sellaista, jossa haluamme todellakin olla mukana myös ensi kaudella, sanoo Bolt.Worksin co-founder Timo Hakkarainen.

– Rohkeasti kohti playoffseja yhdessä, se on kirkas tavoite!

Bolt on henkilöstöpalveluyritys, joka yhdistää työt ja tekijät uudella tavalla. Sekä työntekijät että työn tilaajat voivat arvioida ja suositella toisiaan. Hyville tekijöille maksetaan parempaa palkkaa ja asiakkaat saavat parempia työntekijöitä.

Bolt työllistää tuhansia työntekijöitä vuosittain rakentamisen, teollisuuden, logistiikan ja kiinteistöhuollon toimialoilla ympäri Suomea. Boltissa on jo yli 3700 rekisteröitynyttä asiakasta ja noin 30 000 työntekijää.