Bauer-turnauksessa kauden avausvoitto!

Bauer-turnauksessa kauden avausvoitto!

25.8.2019

25.08.2019 15:00

Bauer-turnauksessa kauden avausvoitto!KooKoo voitti Ketterän lauantaina lukemin 2–4.

Bauer Imatra -turnauksesta oranssimustien tilille voitto ja tappio.

KooKoon harjoitusottelukausi jatkui perjantaina ja lauantaina Imatralla Bauer-turnauksessa. Perjantaina KooKoo hävisi JYPille lukemin 1–5.

Ensimmäisen erän sekoitti molempien joukkueiden jäähyt ja toisessa erässä JYP siirtyi johtoon ylivoimalla, mutta Vilmos Gallo onnistui kaventamaan ottelun keskeltä 1–2:een. Toisessa erässä KooKoo pääsi otteluun hyvin mukaan vahvalla karvauspelaamisella ja liikkeellä, mutta JYP iski toisen erän loppuun kolmannen maalinsa ja kolmannessa erässä kaksi, eikä kouvolalaisjoukkue saanut enää kiriä aikaiseksi.

– Ottelussa oli paljon hyviä elementtejä, mutta aivan liikaa huonoa, puolustaja Arttu Pelli kommentoi perjantain ottelun jälkeen.

Lauantaina vastassa oli hallitseva Mestis-mestari ja turnausisäntä Imatran Ketterä. Ottelusta ennakoitiin kovaa, sillä perjantaina Ketterä kaatoi SaiPan yllättävästi lukemin 3–4.

Ottelun ensimmäisistä osumista vastasivat isännät toisessa erässä, mutta KooKoo tuli tasoihin Kasperi Ojantakasen ylivoimaosumalla ja Kimi Koiviston viimeistelyllä.

Kolmannessa erässä osuivat vielä Vilmos Gallo ja Peetro Seppälä ja näin ollen KooKoon ensimmäinen voitto napsahti kouvolalaisten taskuun maalein 2–4.

– Alussa oli haastetta, mutta aloimme tekemään asioita huolellisemmin ja sitä kautta saatiin tarvittavat maalit ja voitto kotiin, 1+2
-tehot viimeistellyt Ojantakanen hymyili kauden ensimmäisen voiton jälkeen.

KooKoo–JYP -ottelun tilastot TÄÄLTÄ.

Ketterä–KooKoo -ottelun tilastot TÄÄLTÄ.