Avointen ottelulippujen vaihtaminen

Avointen ottelulippujen vaihtaminen

16.10.2020

16.10.2020 11:55

Avointen ottelulippujen vaihtaminenKooKoo tuuletti viikonloppuna kahden ottelun voittoa kotiyleisön edessä. Kuva: Ella Taponen

KooKoon avointen ottelulippujen vaihtokäytännöt muuttuivat kaudelle 2020–2021.

Liigan runkosarja on käynnissä! KooKoon kotiotteluihin on myyty avoimia ottelulippuja, niin sanottuja vaihtolippuja, myös kaudelle 2020–2021. Avointen ottelulippujen lohkojaot ja lippujen vaihtamiseen liittyvät käytännöt ovat muuttuneet myös koronarajoitusten myötä, joten tässä kooste muuttuneista lippukäytännöistä.

Avoimet liput vaihdettava ennakkoon

KooKoon kaikki avoimet otteluliput tulee vaihtaa AINA ennakkoon valitsemasi ottelun ottelukohtaiseen lippuun. Avoimella ottelulipulla ei ole sisäänpääsyä kotiotteluihin, vaan avoin lippu tulee vaihtaa aina ottelukohtaiseen sisäänpääsylippuun.

Avoimet otteluliput tulee vaihtaa valitsemasi ottelun pääsylippuun vähintään ottelua edeltävänä arkipäivänä klo 16.00 mennessä. VIP-liput tulee vaihtaa vähintään kolme arkipäivää ennen ottelua klo 16.00 mennessä ko. ottelun pääsylippuun.

Avoimia lippuja ei voi enää vaihtaa ottelukohtaisiin pääsylippuihin Lumon Areenan sisäänkäynnillä.

Lippujen vaihtaminen

Liput tulee vaihtaa ennakkoon ensisijaisesti ottamalla yhteyttä KooKoon toimistoon sähköpostitse office@kookoo.fi, eli edes käyntiä KooKoon toimistolla ei tarvita! Lippuja voi vaihtaa myös puhelimitse tai vierailemalla KooKoon toimistolla (Lumon Areena, 2. krs., avoinna ti-to klo 10.00–16.00).

Liput, joissa on vaihtokoodi, on vaihdettava ottelukohtaisiin pääsylippuihin Ticketmasterin verkkokaupassa ja näitä lippuja ei voi vaihtaa KooKoon toimistolla. (KooKoon yritysverkoston asiakkaat)

Lippukategoriat & katsomot

Avoimia ottelulippuja myydään kaikkiin hintakategorioihin. Liput tulee vaihtaa ko. kategorian mukaisiin katsomolohkoihin tai alemman hintakategorian lohkoihin. (Kuva alla)

Kategoria 1: Lohkot A2 ja B1
Kategoria 2: Lohkot A1 ja B2
Kategoria 3: Lohko D
Kategoria 4: Lohko C (seisomakatsomo)

Lipputyypit

Tänä vuonna liikkeellä on kahdenlaisia avoimia lippuja: Lippuja, jotka voi vaihtaa KooKoon kanavissa ja lippuja, jotka voi vaihtaa Ticketmasterin verkkokaupassa. Ticketmasterin verkkokaupassa vaihdettavat avoimet otteluliput on tänä vuonna otettu testikäyttöön KooKoon yritysverkostolaisten kanssa.

Huomioithan, että koodittomat liput tulee vaihtaa KooKoon kanavissa ja koodilliset Ticketmasterin verkkokaupassa.