Autopesu.net KooKoon kumppaniksi – huipputarjous kausikorttilaisille!

4.6.2019

04.06.2019 16:30

Autopesu.net KooKoon kumppaniksi – huipputarjous kausikorttilaisille!

KooKoon kausikorttilaiset pesettävät autonsa edullisesti.

KooKoo aloittaa yhteistyön Kellomäessä Lidlin vieressä sijaitsevan Autopesu.netin kanssa.

Yhteistyö näkyy konkreettisena etuna KooKoon kausikorttilaisille: Peruspesu-vuosijäsenyys maksaa kausikorttilaisille vain 24 euroa kuukaudessa (norm. 31€/kk)! Jos kausikorttilainen tekee vuositilauksen kesäkuun aikana, saa hän lisäksi yhden kuukauden kaupan päälle.

– Tarjous on kausikorttilaisille rahanarvoinen etu, joka hyödyttää kaikkia osapuolia: KooKoota, Autopesu.netiä ja tietysti kausikorttilaista, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa sanoo.

Pidä autosi puhtaana pesemällä sitä helposti ja säännöllisesti edullisella kiinteällä kuukausimaksulla. Peruspesu-palvelu on harjallinen pesuohjelma, joka sisältää pyöräpesun ja Rainlux-vahauksen.

Jäsenyys sisältää seitsemän pesukertaa kuukaudessa yhdelle autolle. Kausikorttilaisten etuhinta on saatavilla 12 kuukauden määräaikaisiin jäsenyyksiin.

Jäsenyys tekee auton pesemisestä helppoa, vaivatonta ja edullista. Ajat autollasi pesulan oven eteen, näytät jäsenyyskorttia kortinlukijaan ja ajat pesulaan, kun kamera tunnistaa autosi rekisterinumeron ja avaa oven automaattisesti.

Etuhinta on saatavilla 31.12.2019 saakka.

Tilaa omasi!

* Jättämällä yhteystietosi tilaat Suomen Pesukone Oy:lta 12 kuukauden määräaikaisen Peruspesu-jäsenyyden hintaan 24€/kk. Jäsenyys sisältää seitsemän pesukertaa kuukaudessa yhdelle autolle.

* Jättämällä yhteystietosi annat Suomen Pesukone Oy:lle luvan rekisteriselosteessa kuvailtuun henkilötietojen käsittelyyn ja luvan lähettää markkinointiviestejä yhtiön tuotteista ja palveluista.

* Lomakkeen täytön jälkeen Autopesu.net lähettää sinulle pesuun oikeuttavan kortin ja laskuttaa sopimuksen mukaan.


Etkö ole vielä tilannut kauden 2019–2020 kausikorttia? Tilaa omasi kätevästi netistä! Voit myös tilata kortin ottamalla yhteyttä KooKoon toimistoon: kausikortti @ kookoo.fi