Ari Gröndahl jatkaa loppukauden oranssimustissa

21.10.2022

Ari Gröndahl jatkaa loppukauden oranssimustissa

KooKoo ja Ari Gröndahl ovat sopineet loppukauden sopimuksesta.

Osapuolet ovat sopineet sopimukseen kirjattujen optioiden käyttöönotosta, mikä tarkoittaa, että puolustaja Ari Gröndahl, 33, jatkaa Kouvolassa kauden 2022–2023 loppuun.

– Gröndahl on käyttänyt auenneen mahdollisuuden hyväkseen ja ottanut paikan pelaavasta kokoonpanosta vakuuttavilla otteillaan, joten halusimme kiinnittää hänet loppukaudeksi, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kertoo.

Gröndahl on tällä kaudella pelannut KooKoon riveissä 11 ottelua ja tehnyt niissä yhteensä 5 pistettä (2+3). Gröndahlilla lähestyy myös kaksi merkkipaalua, sillä pelaaja on pisteen päässä 100 tehopisteen rajasta ja kolmen ottelun päässä 400 pelatusta Liiga-ottelusta. Jos kaikki menee hyvin, Gröndahl pelaa 400:nnen Liiga-ottelunsa lauantaina 29. lokakuuta kotiyleisön edessä Ässiä vastaan.

– Olen hyvin iloinen sopimuksesta. Olen viihtynyt KooKoossa erittäin hyvin ja pelaaminen on tuntunut hyvältä. On myös hienoa saada pelata niin sanotusti omassa kotikaupungissa, sillä tänne asetumme perheeni kanssa myös jääkiekon jälkeen. Toivottavasti nähdään hallilla, Gröndahl kommentoi.