Aku Ankka -perhepeli alkaa yleisöluistelulla lauantaina

17.2.2019

17.02.2019 20:27

Aku Ankka -perhepeli alkaa yleisöluistelulla lauantaina

Supersuosittu perhepeli tulee jälleen! Yleisöluistelu, pomppulinnoja, Leikkilää, poniratsastusta, Raviliiga-hevonen Fruttifero Luca…

KooKoo kohtaa tulevana lauantaina sarjajohtaja Kärpät Lumon Areenalla kotiyleisönsä edessä. Kärpät-ottelussa vietetään myös Aku Ankka -teemaista perhepeliä ja ohjelmassa on paljon kaikkea kivaa perheen pienimmistä lähtien. Tällä kaudella on järjestetty aiemmin yksi perhepeli ja pelit ovat olleet supersuosittuja! Tule sinäkin nauttimaan kiekkoviihteestä Lumon Areenalle – katso tarkermpi ohjelma alta.

Nuorten SM-liigaa

Päivä alkaa Lumon Areenalla Nuorten SM-liigan alemman alkusarjan ottelulla, kun KooKoo-A kohtaa Tampereen Ilveksen klo 12.30.
Otteluun on vapaa pääsy!

Ovet auki klo 14.30

Lumon Areenan Aku Ankka -perhepeli alkaa virallisesti klo 14.30, kun Lumon Areenan pääovet ja A-alaovi avataan yleisölle. Tämä tarkoittaa sitä, että lipunmyynti, kioskit ja KooKoo Fanishop palvelevat jo klo 14.30 alkaen.

Yleisöluistelu 15.00–16.00

Oletko aina halunnut päästä luistelemaan ihan oikeaan Liiga-kaukaloon? Nyt se on mahdollista! Aku Ankka -yleisöluistelu klo 15.00–16.00 Lumon Areenan Liiga-kaukalossa. Yleisöluisteluun tullaksesi sinulla täytyy olla ottelulippu – tai kausikortti. Yleisöluisteluun osallistuvien luistinten vaihto jäähyaitiossa. Yleisöluistelussa mukana KooKoo Jäätaiturit ja KooKoo Juniorit, jotka opettavat halukkaille luistelutaidon alkeita. Tule rohkeasti mukaan!

Yleisöluistelussa käytössä uniikkeja Ankkaliiga-kiekkoja ja ohjelmassa myös musiikkia ja haastatteluja. Ehkä muutama oranssimusta Liiga-pelaaja nähdään myös kaukalossa yleisöluistelun aikana…

ponirATSASTUSTA JA RAVILIIGA-HEVONEN

KooKoon ihan oma Raviliiga-hevonen Fruttifero Luca tavattavissa Lumon Areenan pihalla. Lisäksi yhteistyössä Kouvolan Raviradan kanssa perheen pienimmille poniratsastusta pääovien edessä. Ponit paikalla klo 15.00–17.00, eli ottelun alkuun asti.

Tule tutustumaan samalla myös KooKoon ja Raviliigan yhteistyöhön! Sinulla on myös mahdollisuus ostaa osuus Fruttifero Lucasta ja päästä mukaan raviurheilun maailmaan. Oma osuus maksaa vain 100€. Helppoa, nopeaa ja ainutlaatuista!

Tupu-Hupu-Lupu -ketju ja Aku Ankka -lehtien myyntituoton luovutus KooKoo-junioreille

KooKoo on myynyt joulukuusta lähtien Ankkaliiga-aiheista Aku Ankan erikoisnumeroa, jonka kantta koristaa Juha-Pekka Haataja. Myytyjen Aku Ankkojen tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä KooKoon junioreille. Ennen Liiga-ottelun alkua myyntituotto julkaistaan ja lahjashekki ojennetaan KooKoo-junioreille.

Lahjashekkiä tulevat vastaanottamaan ennakkoon kolme KooKoo-junioria, jotka ovat edustusjoukkueen erikoisvieraina ottelussa. Tämä kolmikko kantaa nimeä Tupu-Hupu-Lupu -ketju. Ketju valitsee ottelun jälkeen myös ottelun viihdyttävimmän pelaajan ja on mukana tekemässä ottelun aikana pelaajien hikihaastatteluja!

Ankkaliiga-pelaajakortteja

Juha-Pekka Haatajan uniikkeja Ankkaliiga-pelaajakortteja jaossa 500 ensimmäiselle!

Leikkilä palvelee ottelun ajan

KooKoon ja MLL Kymen Piirin yhteinen lasten oma maailma Leikkilä palvelee perheen junioreita ottelun ajan Lumon Areenan kakkoskerroksessa. Lumon Areenan Leikkilä on yli 3-vuotiaille suunnattu toiminnallinen lasten maailma ja sisäänkäynti pääaulasta. Leikkilässä lapset saavat leikkiä ja puuhailla turvallisessa ympäristössä joko yhdessä vanhempiensa tai Mannerheimin Lastensuojeluliiton koulutettujen hoitajien kanssa.

Tule tutustumaan lasten omaan toiminnalliseen leikkipaikkaan! Leikkilä on täysin ilmainen KooKoon katsojille.

Pomppulinnoja, maskotteja ja ilmapalloja

Supersuositut pomppulinnat ovat jälleen täällä! Pomppulinnat löydät jälleen D-päädystä juoksusuoralta. Tälläkin kertaa Pomppulinnat Lumon Areenalla toimittaa EagleFun.

Topi Tiikerin lisäksi lauantaina Lumon Areenalta voi bongata muitakin lapsille tuttuja maskotteja!

KooKoo-ilmapalloja jaossa lapsille D-päädyssä otteluna aikana.

Fanituotetarjouksia

KooKoo Fanishop palvelee katsojia klo 14.30 alkaen aina ottelun päättymiseen asti. Fanishopista tuotetarjouksia myös perheen pienimmille!

Juniorisaattajat

Molempien joukkueiden avauskentälliset sekä ottelun tuomaristo saatetaan jäälle KooKoon kiekkojunnujen toimesta. Tällä kertaa kunniatehtävän suoritettavakseen saa F-09-junioreiden joukkue.

Pienestä se suurinkin ponnistaa! #yksijoukkue

Alle 7-vuotiaille vapaa pääsy

Tiesitkö, että alle 7-vuotiaat lapset pääsevät KooKoon kotiotteluihin aina sisään ilmaiseksi? Etu myös perhepelissä. Tervetuloa!