Aaro Väkevästä KooKoon uusi myyjä

12.9.2022

Aaro Väkevästä KooKoon uusi myyjä

KooKoon toimistolle ja myyntiin lisäkäsiä, kun Aaro Väkevä on palkattu organisaation myyntitiimiin.

KooKoon toimistolle on saatu syyskuussa lisäkäsiä, kun viime kaudelta harjoittelijana tutuksi tullut Aaro Väkevä, 23, on aloittanut uus-vanhana kasvona. Myyjänä toimistolla aloittanut Aaro hoitaa myynnin ohella myös muita toimiston päivittäiseen pyörittämiseen liittyviä tehtäviä, sekä on apuna markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä. Lisäksi työtehtäviin kuuluu KooKoo-padelin kehittämistä.

– Aaro osoitti viime talvena harjoittelussa olevansa sopiva kaveri meidän toimistolle ja hän on tervetullut lisäys toimiston porukkaan, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi.

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa opiskeleva viittä vaille valmis tradenomi hyppää KooKoon mukaan innoissaan ja täydentääkin omalla nuoruuden innollaan toimiston osaamista.

– Olen tiennyt korkeakouluopintojeni alusta lähtien, että haluan tulevaisuudessa työskennellä nimenomaan urheilubisneksen parissa. On mahtavaa, että pääsen nyt hyppäämään mukaan KooKoon tasoisen ammattilaisorganisaation remmiin ja antamaan oman työpanokseni ja osaamiseni seuran käyttöön, Väkevä kertoo.

– Jääkiekko on Suomessa seuratuin urheilulaji ja Liiga näkyvyydeltään suurin sarja, joten tämä on myös minulle oivallinen paikka kasvattaa omaa ammattitaitoani ja oppia alan parhailta. Haluan omalla tekemiselläni tuoda KooKoolle tuoreita ideoita markkinointiin sekä yhteistyökumppanimyyntiin.

Aaron tavoittaa mailitse aaro.vakeva@kookoo.fi ja puhelimitse 040 136 7637.