KooKoo-Lounas
Paikka: Lumon Areena, Orpe-klubi
(Topinkuja 1, 45100 Kouvola, 4. krs., käynti A-alaovesta)
Aika: Arkisin klo 10.30–14.00
Hinta: 13€ / kausikortilla 11€ / keittolounas 11€ / eläkeläiset ja opiskelijat 11€ /
lapset 3–11 vuotta 1 euro per ikävuosi / take-away 14€ per kg
Maksutavat: maksukortit & lounassetelit
MAANANTAI 17.2.2025
- Lohikeitto (L, G)
- Makkarapannu (L, G)
- Ministerinleike (L)
- Broileria cheddarkastikkeella (L, G)
TIISTAI 18.2.2025
- Vuohenjuusto-bataattikeitto (L, G)
- Lihamureke (L)
- Broilerilasagne (L)
- Karjalanpaisti (L, G)
KESKIVIIKKO 19.2.2025
- Nakkikeitto (L, G)
- Kaalilaatikko (L, G)
- Kalapullat tillikastikkeella (L, G)
- Broilerin leike (L)
TORSTAI 20.2.2025
- Hernekeitto (L, G)
- Jauhelihakastike (L)
- Kanapasta (L)
- Maksapihvit sipuli-kermakastikkeella (L)
PERJANTAI 21.2.2025
- Savuporokeitto (L, G)
- Uunimakkara (L, G)
- Sweet-chilibroileri (L, G)
- Porsaan leike (L)
VL = Vähälaktoosinen
L = Laktoositon
M = Maidoton
G = Gluteeniton
Muissa ruoka-aineallergioissa tai erityisruokavalioissa otathan yhteyttä keittiöhenkilökuntaan.
Ravintola Höyry
Paikka: Kauppakeskus Veturi, 2. kerros (Tervasharjunkatu 1, 45120 Kouvola)
Maksutavat: maksukortit & lounassetelit & käteinen
Noutopöytä arkisin: Klo 10.30–14.30
Hinta: Aikuiset 13€ / KooKoon kausikorttilaiset 11€/ keitto ja salaatti 11€ / eläkeläiset 11€ (klo 12.00 alkaen) / opiskelijat 11€, lapset 3–11 vuotta 1€ per ikävuosi / alle 3-vuotaat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.
Noutopöytä lauantaisin: Klo 10.30–15.00
Noutopöytä sunnuntaisin: Klo 12.00–16.00
Hinta: Aikuiset 16€ / KooKoon kausikorttilaiset 14€ / keitto ja salaatti 14€ / eläkeläiset ja opiskelijat 14€ / lapset 3–11 vuotta 1€ per ikävuosi / alle 3-vuotaat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.
MAANANTAI 17.2.2025
- Savuporokeitto (L, G)
- Uunimakkara (L, G)
- Kanapasta (L)
- Jauhelihapihvit juustokastikkeella (L)
- Kasvisvaihtoehto, kasvispihvit paholaisenhillolla (L,G)
TIISTAI 18.2.2025
- Nakkikeitto (M, G)
- Höyryn lihapullat, ruskeakastike (L)
- Kalaleike & kananmunamajoneesi (L)
- Sweet-chilibroileri (M, G)
- Kasvisvaihtoehto, kasvispihvit paholaisenhillolla (L,G)
KESKIVIIKKO 19.2.2025
- Kanakeitto (L, G)
- Lasagne (L)
- Kala-katkarapuvuoka (L, G)
- Nakkistroganoff (L, G)
- Kasvisvaihtoehto, kasvispihvit paholaisenhillolla (L,G)
TORSTAI 20.2.2025
- Hernekeitto (M, G)
- BBQ-broileri (M, G)
- Lihamureke pippurikastikkeella (L)
- Pinaattiletut & puolukkahillo (L)
- Kasvisvaihtoehto, kasvispihvit paholaisenhillolla (L,G)
PERJANTAI 21.2.2025
- Lohisoppa (L, G)
- Porsaanleike (M)
- Aurakastike (L, G)
- Uunisipulipihvit (M, G)
- Tomaatti-vuohenjuustobroileri (L, G)
- Kasvisvaihtoehto, kasvispihvit paholaisenhillolla (L,G)
LAUANTAI 22.2.2025
- Peruna-purjososekeitto (L,G)
- Hodarivuoka (L)
- Naudanpihvipata, Dijon-smetanakastike (L,G)
- Kookoskerma-kana ja paistettu ananas (M,G)
- Överiranskalaiset juustokastikkeella (L,G)
- Perunamuusi (L,G)
- Kasvislisuke (M,G)
- Pullaa (L)
- Keksejä (L)
- Hedelmäsalaattia (M,G) Kinuskikastiketta (L,G)
SUNNUNTAI 23.2.2025
- Kermainen lohikeitto (L,G)
- Höyryn lihapullat, tomaattikastike (M,G)
- Broilerinfilettä Siipiweikkojen tapaan (L,G)
- Ylikypsä possunfile, aura-pekonikastike (L,G)
- Kermaperuna (L,G)
- Spagetti (M), parmesanjuusto (L,G)
- Lohkoperunat (M,G)
- Kasvislisuke (M,G)
- Marjarahkaa (L,G)
- Keksejä (L)
VL = Vähälaktoosinen
L = Laktoositon
M = Maidoton
G = Gluteeniton
Muissa ruoka-aineallergioissa tai erityisruokavalioissa otathan yhteyttä keittiöhenkilökuntaan.