VIP-liput

Orpe-klubi

Haluatko normaalin ottelutapahtuman sijaan nauttia kiekosta luksustasoisesti? Ottelukohtaiset VIP-liput Lumon Areenan Orpe-klubilla ovat tällöin valintasi! Liput sisältävät VIP-kokemuksen Orpe-klubilla sekä istumapaikat hallin puolelta.

Areenan C-päädyssä sijaitseva Orpe-klubi on yhteistyökumppaneiden ja VIP-vieraiden viihtyisä kohtauspaikka. Orpe-klubilla tarjoillaan ennen peliä lämmin ruoka seisovasta pöydästä, erätauoilla kahvit leivonnaisineen ja koko ajan klubi-isäntien rakentamaa ohjelmaa, muun muassa valmentajahaastattelut ennen ottelua.

Voit seurata ottelun A-oikeuksin varustetulta Orpe-klubilta tai suunnata katsomon puolelle aistimaan ottelua lähempää. 

Orpe-klubille myydään myös kausikortteja!

Orpe-klubilippujen á hinta kaudella 2018–2019 on 79 euroa + alv.

 

VMP-klubi

Lumon Areena sai kesällä 2016 myös toisen VIP-klubitilan, kun alakerran luentosali remontoitiin VMP-klubiksi. VMP–klubi on Orpe-klubin tavoin yritysasiakkaiden ja muiden VIP-vieraiden oma kohtauspaikka.

VMP–klubi on Lumon Areenan luentosaliin avattu VIP-ravintola, jossa pelaa sekä ruoka- että juomatarjoilu. Ennen peliä klubilla tarjoillaan lämmin ruoka seisovasta pöydästä ja erätauoilla on kahvitarjoilu. Klubilla on A-oikeudet!

VMP–klubilippuihin sisältyy pääsy klubille, ruokailu ennen peliä, erätauoilla kahvitarjoilu sekä istumapaikka katsomosta.

VMPklubilippujen á hinta kaudella 2018–2019 on 55 euroa + alv.

VIP varaus

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2018-2019