Pe 18.1. 18:30 VS.

Tehottomuus piinasi jälleen

KooKoo kaatui myös CCM-turnauksen toisessa ottelussa. Oranssimusta joukkue taipui Lahdessa Pelicansille maalein 4-1.

Maalin makuun pääseminen oli KooKoolle lauantaina laiha lohtu, kun osumasta huolimatta Pelicans vei CCM-turnauksessa voiton maalein 4-1 (1-0, 3-0, 0-1). KooKoon ainoan maalin viimeisteli hyökkääjä Jarkko Malinen.

- Hyvin pystyimme luomaan taas kerran maalipaikkoja, mutta toinen erä alkaa olla meille murhe. Siihen täytyy keksiä uusia keinoja, KooKoo-valmentaja Jari Kauppila kommentoi.

CCM-turnaus oli KooKoolta vaikea, sillä joukkue jäi kolmanneksi kärsittyään torstaina tappion HPK:lle ja lauantaina Pelicansille.

Kuten harjoitusotteluista yleensäkin, KooKoolta puuttui lauantain kokoonpanosta nippu pelaajia. Sivussa olivat hyökkääjät Josh Green, Petri Lammassaari ja Teemu Rinkinen sekä jo pari matsia huilanneet puolustajat Julius Nyqvist ja Ryan O’Connor.

- Treenimatseista puuttuu aina jätkiä. Tilanne oli varmasti Pelicansillakin sama. Meillä ei tietenkään ole materiaalissa niin paljoa varaa antaa tasoitusta, mutta totta kai muut saavat sitten näyttöpaikkoja. Esimerkiksi Matt Watkins pelasi ensimmäisen pelinsä keskushyökkääjänä ihan miehekkäästi, Kauppila kehaisi.

Yksi voittoerä

KooKoon kuuma hetki Pelicans-ottelussa oli matsin avauserä. Joukkue latoi laukauksia ja maalipaikkoja kohti Pelicans-maalia ahkerasti, mutta Janne Juvonen torjui kaikki 14 yritystä.

- Lähdimme peliin taas hyvin. Valmistautuminen onnistui ja ensimmäisessä erässä oli kuusi loistotonttia tehdä maali, mutta ei vain osunut, Kauppila kertasi.

Pelicans karkasi avauserässä tasavajaalla 1–0-johtoon Antti Jaatisen maalilla. Toisessa erässä KooKoon ote kirposi ja Pelicans tuli matsiin mukaan – ja vahvasti tulikin. Kotijoukkue teki erässä kolme maalia ja meni menojaan.

Päätöserässä nähtiin taas vahvaa KooKoota, vaikka joukkuetta kuritettiinkin kolmella rangaistuksella. Erän ainoasta maalista vastasi keskushyökkääjä Jarkko Malinen ja esityön osumaan tekivät ketjukaverit Toni Hyvärinen sekä Anthony Guttig.

- Toisessa erässä meidän peli pikkuisen mureni ja kaveri teki sitä kautta helppoja maaleja. Kolmanteen erään taas ryhdistäydyimme ja voitimmekin erän, mutta ei päästy enää vääntämään rinnalle.

KooKoo kohtaa seuraavassa harjoitusottelussaan perjantaina SaiPan. Ottelu alkaa Lumon Areenalla kello 18:30!