La 22.2. 17:00 VS.

A-puoli suljettu ensimmäisissä harjoituspeleissä

Lumon Areenan remontti aiheuttaa erityisjärjestelyitä kahteen ensimmäiseen harjoitusoteluun: pääsisäänkäynti ja A-puoli ovat suljettuja Ässät- ja TPS-peleissä.

Lumon Areenaa hiotaan kesän aikana Liiga-kuntoon muun muassa uuden aitio-, ravintola- ja toimitsijaparven rakentamisella. Rakennustyöt ovat vielä kesken KooKoon ensimmäisissä harjoitusotteluissa, joissa nähdäänkin normaalista poikkeavia järjestelyjä.

Areenan A-puoli on suljettu torstaina 13.8. Porin Ässiä ja tiistaina 18.8. Turun Palloseuraa vastaan pelattavissa harjoitusotteluissa.

Tämä tarkoittaa, että pääsisäänkäynti ja sen lipunmyyntipisteet, Maire- ja A-kioski sekä fanishoppi ovat kiinni kyseisissä otteluissa eikä A-puolen juoksuradalle pääse. Myös Orpe-klubi aukeaa vasta kolmannessa harjoitusottelussa. A-puolen kausikortilla pääsee istumaan D-päätyyn, joka on varattu kokonaan.

Lippuja myydään pelipäivänä vain C- ja B-ovilla, joten osta lippusi ennakkoon Lippupalvelun netistä!

Ässät- ja TPS-peleissä yleisöä palvellaan Sisu- ja Teho-kioskeissa, Ratabaarissa sekä kahvi- ja hot dog –pisteissä.

- Lähtökohtaisestihan tämä ei ole ideaalitilanne, mutta Lumon Areenan remontointi nostaa sen liigahallien kärkikastiin. Uskomme, että katsojat ymmärtävät hetkellisen poikkeustilanteen paremman lopputuloksen takia, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi.

- Avaamme kaikki mahdolliset myyntipisteet näihin kahteen ensimmäiseen peliin. Tarkoitus on, että kolmannessa kotipelissä SaiPaa vastaan 28. elokuuta saamme kaikki uudet ja vanhat myyntipisteet auki, mukaan lukien uuden Parviravintolan.

Kausikortteja voi noutaa Ässät- ja TPS-peleissä jäähallin A-ovelta. Oman korttinsa voi noutaa myös arkisin KooKoon toimistolta klo 9-16.