Pe 18.1. 18:30 VS.

Onnistumisia vain 50-prosenttisesti

KooKoo hävisi myös toisen Imatran-turnauksen ottelunsa. JYP oli lauantain matsissa reilusti etevämpi ja voitti luvuin 6-0 (1-0, 3-0, 2-0).

Imatran uusi Spa Areena ei ole KooKoolle mieluisa paikka. Oranssimusta joukkue on pelannut vuosien 2013-2015 aikana Imatralla kolme ottelua ja hävinnyt ne jopa tragikoomisesti maalierolla 0-19. Lauantain ottelussa JYP käytti KooKoon virheet tylysti hyväkseen ja voitti 6-0-tennisnumeroin.

- Jos vähän kevennetään tunnelmaa, niin lähdimme tänään pelaamaan nolla-nollaa. Onnistuimme 50-prosenttisesti, mutta valitettavasti nolla jäi omaan sarakkeeseen, KooKoon päävalmentaja Petri Mattila lohkaisi.

Murskatappio on harjoitusottelussa rutkasti pienempi paha kuin sarjakauden aikana.

- Pitää olla kärsivällinen ja nähdä tuloksen taakse. Saimme paljon viestiä siitä, mitä harjoituksissa pitää pystyä tehdä ja missä vaatimustason joukkueena tulee olla. Rutiiniero tuli näkyviin.

- Olemme olleet yhdessä vasta neljä päivää. Olisi ollut yltiöoptimistista ajatella, että asiat olisivat valmiita neljän jääharjoittelupäivän jälkeen. Tiedämme, että matka on pitkä. Viimeistään nyt kaikille hahmottui, mikä on vaatimustaso pelinopeuden ja kamppailuvahvuuden suhteen.
 

Eteenpäin

Lauantain ottelussa KooKoo kompastui alokasmaisiin virheisiin, jotka näkyivät suoraan tulostaululla. Muun muassa luokattomat vaihtoon lähtemiset kostautuivat kahtena maalina.

- Teimme junioritason virheitä. Pelissä oli hyviä hetkiä, mutta aivan liikaa huonoja hetkiä, mistä se sitten johtuikaan. Kun pääsemme helpoista maaleista eroon, niin olemme tuloksessakin jo lähellä, Mattila pohti.

JYP iski yhden ylivoimamaalin avauserässä ja karkasi kolmella osumalla toisessa. Päätöserässä joukkue kaunisteli loppulukemia vielä yhdellä tavallisella ja yhdellä ylivoimamaalilla.

Tuomas Tarkki torjui JYP-maalilla 29 kertaa ja KooKoon Frédéric Cloutier 31 kertaa.

KooKoo uusi kokoonpanoaan perjantailta nostamalla muun muassa 18-vuotiaan Arttu Pellin pelaavaan kokoonpanoon. Oranssimustien oma kasvatti herätettiin aamukymmeneltä puhelinsoitolla ja iltapäivällä nuori puolustaja pelasi ensimmäisen ottelunsa edustusmiehistössä – ja hyvin pelasikin.

- Oma peli oli ihan hyvää. Ei tullut suurempia virheitä, vaikka tietysti puolustamisessa oli pieniä juttuja, joita pystyisi parantamaan. Joukkueenakin meni ihan OK, mutta kaveri teki munkillakin pari maalia. Ne olisi pitänyt pystyä kitkemään pois, Pelli analysoi.

KooKoo pelaa ensimmäisen kotiharjoituspelinsä Lumon Areenalla torstaina 13. elokuuta kello 18:30!