La 24.11. 17:00 VS.

Nita Ahola KooKoon yhteisöpäälliköksi

KooKoon toimistojoukkue palasi maanantaina kesälomalta yhtä pelaajaa vahvempana.

KooKoon uudeksi yhteisöpäälliköksi on valittu Nita Ahola, 26. Kouvolalainen Ahola aloitti uudessa pestissään maanantaina 30. heinäkuuta.

Aholan työnkuvaan kuuluu muun muassa KooKoon yhteiskuntavastuuohjelman rakentaminen, viestinnällisiä tehtäviä sekä markkinointitapahtumien tuottamista. Lisäksi Ahola tullaan näkemään kotiotteluissa erinäisissä työtehtävissä.

– Meiltä on puuttunut puhtaasti markkinointiin ja sitä kautta yhteisöllisyyteen keskittyvä ihminen. Uuden kauden strategiaa ja suuntaviivoja piirtäessä asia nousi taas esiin ja löysimme nopealla aikataululla tehtävään sopivan henkilön, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa sanoo.

– Nitalla on tehtävään soveltuva koulutus ja aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä urheiluseuratyöstä. Päälle on vielä plussaa, että hän on Kouvolasta kotoisin.

Kuusankoskelta lähtöisin oleva Ahola on koulutukseltaan viittä vaille valmis yhteisöpedagogi Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulusta. Hän on työskennellyt aiemmin Mikkelin Jukureissa ja viestintäalan yrittäjänä.

– Tiedän kokemuksesta, miten tärkeitä huippu-urheilu ja KooKoo kouvolalaisille ovat. Olen enemmän kuin innoissani, että pääsen rakentamaan kotikaupunkini joukkueesta entistä parempaa, Ahola hymyilee.

– KooKoo ei ole vain jääkiekkojoukkue, vaan suuri oranssimusta perhe ja koko maakunnan ylpeydenaihe – meidän kaikkien yhteinen #yksijoukkue.

Nita Ahola
yhteisöpäällikkö
nita.ahola (at) kookoo.fi
+358 40 5038 387