Pe 18.1. 18:30 VS.

KooKoolle kolme uutta pääyhteistyökumppania

Terveystalo, TT-Monitoimipalvelut Group ja Madmix nousevat pääyhteistyökumppaneiden joukkoon.

KooKoon pääyhteistyökumppaneiden verkosto kasvaa tulevalla kaudella kolmella uudella nimellä, kun Terveystalo, TT-Monitoimipalvelut Group ja Madmix nousevat ykkösketjuun.

– On erinomainen asia, että pääyhteistyökumppanikenttämme vahvistuu yhdellä pörssiyhtiöllä ja kahdella paikallisella toimijalla, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa iloitsee.

Terveystalon uusi pääyhteistyösopimus on kolmevuotinen, TT-Monitoimipalvelut Groupin 2+1-vuotinen ja Madmixin yksivuotinen.

– Meille on tärkeää, että yhteistyökumppanit ovat meihin tyytyväisiä ja haluavat jatkaa kumppanuuksia. Kaikki kolme ovat olleet aiemminkin yhteistyökumppaneita ja nousevat nyt pääyhteistyökumppaneiden joukkoon, mikä on tottakai todella positiivinen viesti.

– Pitkät sopimukset antavat hyvän tukijalan toimintamme pitkäjänteiseen kehittämiseen.

Kaikkiaan KooKoolla on kasassa 23 pääyhteistyökumppania kaudelle 2018–2019.
 

Terveystalo

Terveystalo on yksi Suomen johtavista terveyspalvelujen tarjoajista. Yhtiö tarjoaa perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluita valtakunnallisesti lähes 180 toimipaikassa. KooKoo-yhteistyö sisältää muun muassa pelaajien terveystarkastukset, vammojen ja sairauksien hoidon sekä palkatun henkilöstön työterveyspalvelut.

Terveystalon terveyspalveluiden palveluvalikoimaan kuuluvat yleislääketieteen ja erikoissairaanhoidon palvelut, diagnostiikkapalvelut, päiväkirurgia, suunterveydenpalvelut ja muut liitännäispalvelut, jotka kattavat koko integroidun terveydenhuollon hoitoketjun.

KooKoo ja Terveystalo ovat tehneet yhteistyötä kaudesta 2015–2016 alkaen.

– Uusi kolmen vuoden kumppanuus osoittaa, että asiat ovat toimineet hyvin. KooKoolla on pitkät ja vaikuttavat perinteet niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin ja me Terveystalossa haluamme olla osa tätä tiimiä, Terveystalo Sportin asiakkuuspäällikkö Mika Kivinen sanoo.

Terveystalo haluaa yhdessä KooKoon kanssa tuoda esiin osaamistaan urheilulääketieteen saralla. Seuran terveyden- ja sairaanhoitoa koordinoi Terveystalo Kouvola, jossa on mahdollisuus erikoislääkäripalveluihin, kuvantamiseen sekä leikkauksiin ja laboratoriopalveluihin.

Ammattipelaajien kohdalla hoitoketjun nopeus ja saumattomuus ovat erittäin tärkeäitä, koska loukkaantumisia sattuu väistämättä.

– Olemme seuran tukena myös muualla Suomessa. Esimerkiksi vieraspelimatkoilla sattuvissa tapaturmissa ja sairastapauksissa pelaajat voivat tukeutua lähimmän Terveystalon asiantuntemukseen.

– Ennaltaehkäisy on urheilussa ensiarvoisen tärkeää, oli kyse sitten liigapelaajasta tai juniorista.
 

TT-Monitoimipalvelut Group

TT-Monitoimipalvelut Group on kouvolalainen monialayritys, joka toimii pääasiassa ympäri Etelä-Suomea. Yritys tekee muun muassa infrarakentamista, kivitöitä, maanrakennusta ja rakennusurakointia.

Yritys on tehnyt kivitöitä esimerkiksi Lauttasaaren metroasemalla, Mikkelissä valtatie 5:llä, Lappeenrannan Marianaukiolla ja Kouvolan kävelykatu Manskilla. Tällä hetkellä työn alla on muun muassa Korian asuntomessualueen kivityöt sekä Helsinki-Vantaan lentokentällä plazan ja länsiterminaalin luonnonkivilattiat.

– Toteutamme kaikenkokoisia projekteja. Valttejamme ovat nopeus, luotettavuus ja ammattitaito, TT-Monitoimipalvelut Groupin toimitusjohtaja Tero Tyynelä sanoo.

TT-Monitoimipalvelut Groupin ja KooKoon yhteistyö alkoi kaudella 2016–2017, kun yritys tuli mukaan hankkimalla Juha-Pekka Haatajan ja Mikko Alikosken kummipelaajikseen. Seuraavalla kaudella kummipelaajia oli jo viisi kappaletta ja tulevilla kausilla yrityksen mustavalkoinen logo komistaa kaikkien pelaajien pelipaitoja.

– KooKoo on tärkeä ja merkittävä tuhansille kouvolalaisille. Jos meillä on mahdollisuus osallistua toimintaan omalla panoksella, niin tottakai haluamme olla mukana.
 

Madmix

Madmix on luova mainos- ja digitoimisto Kouvolasta. Madmixin palvelutarjonnasta löytyvät niin sisällöntuotannon, sosiaalisen median kuin perinteisen markkinoinninkin ratkaisut ja välineet.

– Olemme olleet KooKoon matkassa jo pitkään ja nyt tuntui siltä, että on aika laittaa seuraava vaihde silmään. Yritystoimintamme kasvaessa meillä on mahdollisuus laajempaan yhteistyöhön ja rooliin KooKoon takalinjoilla, Madmixin toimitusjohtaja Aki Väkevä kertoo.

KooKoon yhteistyökumppanina Madmix on huolehtinut jo useiden vuosien ajan oranssimustien omista mediakuutiomateriaaleista sekä muun muassa TV-mainoksista. Tulevalle kaudelle yhteistyö laajenee merkittävästi myös somevideopuolelle.

Videotuotanto on ollut Madmixin erityisosaamista yrityksen perustamisesta eli vuodesta 2007 lähtien. Viime vuosina Madmixin valikoima on laajentunut monipuoliseen somestrategiointiin ja –markkinointiin.

– Olemme intohimoisia jääkiekkofaneja ja KooKoo on meille kuin oma joukkue. On hienoa, että pystymme konkreettisesti vaikuttamaan organisaation tavoitteiden toteutumiseen niin markkinoinnin kuin yleisön viihtymisen suhteen.