Alikoski ja Guttig Kouvolaan!

KooKoon Liiga-miehistö vahvistuu kahdella hyökkääjällä: Mikko Alikoskella ja Anthony Guttigilla.

Hyökkääjä Mikko Alikoski palaa Kouvolaan kahden kauden tauon jälkeen ja ranskalainen Anthony Guttig liittyy oranssimustien matkaan uutena tuttavuutena. Alikosken sopimus KooKoon kanssa on kaksivuotinen, Guttigin 1+1-vuotinen.

Alikoski, 28, on KooKoolle tuttu mies jo kaudelta 2012-2013, jolloin hyökkääjä oli oranssimustien riveissä voittamassa hopeaa. KooKoo-kauden jälkeen Alikoski palasi kasvattajaseuraansa Oulun Kärppiin, jota hän edusti kaksi viime kautta.

Yhteensä Alikoski on pelannut Liigaa Kärpissä ja Espoon Bluesissa 444 runkosarja- ja 79 pudotuspeliottelua. Palkintokaappiin on kertynyt Mestis-hopean lisäksi neljä Suomen mestaruutta.
 
- Alikoski on terrierimäinen työmyyrä, joka on meille entuudestaan tuttu pelaaja. Mikolla oli kova halu saada uusia haasteita ja palata KooKoo-paitaan niitä hakemaan, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

- "Posella" on paljon kokemusta voittamisesta ja hän tulee olemaan meille tärkeä pelaaja omassa roolissaan sekä kentällä että pukukopissa.

Kouvolaan saapuu myös ranskalaishyökkääjä Anthony Guttig, 26, joka on pelannut kaksi edellistä kautta Mestistä Kajaanin Hokissa ja Mikkelin Jukureissa. Yhteensä Guttig tehtaili 87 runkosarjaottelussa 94 tehopistettä ja 24 pudotuspelitaistossa 28 pistettä.

Guttig on pelannut urallaan neljät aikuisten MM-kisat Ranskan paidassa. Viikonloppuna päättyneissä Tshekin MM-kisoissa Guttig pelasi seitsemän ottelua.

- Guttig on ollut kaksi kautta yksi Mestiksen tehokkaimmista pelaajista. Hänellä on potentiaalia nousta seuraavalle tasolle ja sen potentiaalin haluamme kaivaa esiin. ”Tony” on lisäksi tuttu mies Petri Mattilalle Kajaanista, missä hän jätti itsestään positiivisen kuvan sekä pelaajana että ihmisenä, Kultanen taustoittaa.

KooKoolla on nyt sopimus kahden maalivahdin, kahdeksan puolustajan ja 12 hyökkääjän kanssa.