KOOKOO LIVE! TULEE TAAS MARRASKUUSSA – LAVALLA JANNA, JUHA TAPIO JA BEHM!

KooKoo LIVE! tanssittaa juhlakansaa jälleen 10. päivä marraskuuta Lumon Areenalla. Liput Kymenlaakson parhaisiin pikkujouluihin ovat myynnissä nyt!

Lumon Areena muokkautuu konserttiareenaksi jälleen marraskuussa, kun KooKoo LIVE! tanssitaan perjantaina 10. marraskuuta Liigan ollessa maaottelutauolla. Tänä vuonna Lumon Areenan lavan valtaavat suomalaisen pop-taivaan kirkkaimmat tähdet, kun JannaJuha Tapio ja Behm saapuvat tanssittamaan juhlakansaa.

– KooKoo LIVE!:stä on muodostunut meille perinteikäs tapahtuma vuosien aikana ja on hienoa, että saamme tarjota jälleen tänä vuonna kymenlaaksolaisille ihmisille elämyksiä myös musiikin parissa, kertoo KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa.

– Viime vuoden LIVE! oli loistava osoitus siitä, että Kouvolasta löytyy kiinnostusta konserttipahtumille myös talvikaudella.

KAUSIKORTILLA LIVE!:EEN ETUHINNALLA!

Liput Kymenlaakson parhaisiin pikkujouluihin kannattaa napata ajoissa, sillä liput ovat saatavilla etuhintaan aina syyskuun loppuun asti. Muistathan myös, että KooKoon kauden 2023–2024 kausikortilla saat liput vielä edullisemmin! Syyskuun loppuun asti KooKoon kausikortilla istuma- tai permantolippu vain 39€! Kausikorttihintaisia lippuja myy ainoastaan KooKoon toimisto. Muut lipputyypit myy totutusti Ticketmaster. Tapahtuma on tänäkin vuonna K18.

LIPUT 9.11.2023 asti:

Permannolle tai istumaan KooKoon kausikortilla 49 € (Myynti vain KooKoon toimistolta)
Muut 55 € istumaan ja 59 € permannolle OSTA LIPUT TÄSTÄ!

LIPUT 10.11.2023 (KONSERTTIPÄIVÄNÄ):

Kaikki lipputyypit 69€.

NAUTI KOOKOO LIVE!:STÄ VIP:ISSÄ TAI OMASSA AITIOSSA

KooKoo LIVE!:n VIP-paketit ja aitiot ovat nyt myös myynnissä! KooKoon VIP-ravintola Orpe-klubi tarjoaa loistavat puitteet livemusiikista nauttimiseen erinomaisella lavanäkymällä. VIP-lippuun kuuluu myös buffet-ruokailu, oma anniskeluravintola, wc sekä oma narikka. VIP-lipulla voit myös liikkua vapaasti permannolla.

Voit nauttia konserttitunnelmasta myös KooKoon aitiosta käsin. KooKoon aitiot tarjoavat loistavan näkymän suoraan konserttilavalle ja voitte nauttia musiikista oman seurueenne kesken. Järjestä yritykseksi pikkujoulut, asiakastapahtuma tai vuokratkaa aitio yhdessä kavereidenne kanssa! Aitioon on myös mahdollista tilata erikseen ruokailu.

VIP-liput 89€ + alv. (Pöytävaraukset mahdollisia isommille ryhmille)
Aitiot (12 henkeä) 1500€ + alv. (Mahdolliset ruoka- ja juomatilaukset laskutetaan erikseen)
Aitio (24 Henkeä) 3000€ + alv. (Mahdolliset ruoka- ja juomatilaukset laskutetaan erikseen)

VIP-lippuihin ja aitioihin liittyvät kyselyt voit lähettää KooKoon myynnille. Myynnin yhteystiedot löydät tästä!

KONSERTIN AIKATAULU:

klo 17.30 Ovet auki
klo 19.00 Janna
klo 21.00 Juha Tapio
klo 23.00 Behm
klo 01.00 Valomerkki