La 22.2. 17:00 VS.

Kausikortit kaudelle 2019–2020

Varmista vakiopaikkasi Lumon Areenalta ja näe #YksiJoukkue tositoimissa koko kauden ajan!

Kausikorttilaisena näet kaikki KooKoon 30 runkosarjan kotiottelua sekä Lumon Areenalla kesällä pelattavat harjoitusottelut. Kausikortilla saat myös muita etuja, muun muassa alennuksia paikallisista ravintoloista, KooKoo-lounaasta, KooKoo LIVE!:stä sekä KooKoon fanituotteista. Lisäksi kuulet KooKoon uutiset ensimmäisten joukossa ja pääset osallistumaan vain kausikorttilaisille suunnattuihin tapahtumiin!

Vanha kausikortti

Vanhana asiakkaana kausikortin uusiminen on helppoa! Voit ostaa kausikortin KooKoon toimistolta tai Ticketmaster Pro -palvelusta. Voit soittaa, tulla käymään tai lähettää sähköpostia osoitteeseen kausikortti@kookoo.fi. Kätevimmin ostat kausikortin uudesta Ticketmaster Pro -palvelusta.

Päättyneen kauden kausikorttilaisilla on etuosto-oikeus omaan paikkaansa 30.4.2019 asti. Tämän jälkeen vanhat korttipaikat vapautuvat yleiseen myyntiin. Kauden 2018–2019 kausikorttiedut ovat myös voimassa vain 30.4.2019 asti.

Älä hävitä vanhaa kausikorttiasi! Uusi kausi ladataan samalle kortille, joten edes käyntiä toimistolla ei välttämättä tarvita.

Vanhana kausikorttilaisena sinun tulee kirjautua TmPro-palveluun KooKoolle antamallasi sähköpostiosoitteella. Jos käytät palvelua ensimmäistä kertaa, rekisteröidy ensin ja sen jälkeen pääset kirjautumaan sisään antamillasi tunnuksilla. TmProssa ei siis toimi samat tunnukset, kuin Ticketmasterin omassa verkkokaupassa. Jos et pysty kirjautumaan järjestelmään, niin ota yhteyttä KooKoon toimistolle (kausikortti@kookoo.fi).
​​​​​​​

Uusi kausikortti

Uutena asiakkaana voit ostaa kausikortin KooKoon toimistolta tai Ticketmaster Pro -palvelusta. Voit soittaa, tulla käymään tai tilata kausikortin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kausikortti@kookoo.fi.

Kätevimmin ostat kausikortin uudesta Ticketmaster Pro -palvelusta! Palvelussa pääset valitsemaan haluamasi paikan ja myös maksamaan ostoksen saman tien. Maksuvaihtoehtoja on useita.

Uudet asiakkaat voivat ostaa Ticketmaster Prosta aikuisten ja eläkeläisten kausikortteja. Muiden alennusryhmien (opiskelija, työtön, varusmies, lapset) kausikortit ovat myynnissä vain KooKoon toimistolla. (Osoitathan alennukseen osoittavan todistuksen korttia ostaessasi)

Uutena kausikorttilaisena sinun tulee rekisteröityä TmPro -järjestelmään, minkä jälkeen pystyt jatkamaan tilaustasi. TmProssa ei siis toimi samat tunnukset, kuin Ticketmasterin omassa verkkokaupassa.

Mobiilikausikortti

Kaikille puhelinnumeronsa antaneille asiakkaille toimitetaan perinteisen kausikortin lisäksi myös mobiilikausikortti.

Lippuvihko

Kausikortin saa perinteisen muovikortin sijaan myös kätevänä irtolippuvihkona, joka sisältää jokaiseen peliin yhden tulostetun pääsylipun. Lippuvihko on kätevä esimerkiksi yrityksille!


Miksi hankkisin kausikortin?

  • Oma vakiopaikka Lumon Areenalla
  • Hintaetu verrattuna irtolippujen ostamiseen
  • Ei jonottamista lippuluukuille
  • Etuja KooKoon ja yhteistyökumppaneiden palveluista
  • Pääsy KooKoon järjestämiin kausikorttilaisten tapahtumiin
  • Kuulet KooKoon uutiset ensimmäisten joukossa
  • Yksi joukkue, monta tarinaa. Ole osa yhtä joukkuetta!

Kausikortin katoaminen

Kadonneen kausikortin korvaamisesta uudella veloitamme 10 euron toimitusmaksun.

Maksutavat

Kausikortin maksuvälineenä käyvät käteinen, pankkikortti ja yleisimmät kulttuuri- ja liikuntasetelit, virikesetelit sekä e-passi. Lisäksi kausikortin saa laskulla tai osamaksulla.

Muuta

  • Muut-kategoriaa ovat lapset (7-17v), opiskelijat, työttömät sekä varusmiehet.
  • Alennukseen oikeuttava todistus (esimerkiksi eläkeläiskortti, opiskelijakortti) aina esitettävä. Työttömyys tulee todistaa virallisella työttömyystodistuksella (esim. Kelan, työttömyyskassan tai TE-toimiston todistus) ja kuvallisella henkilöllisyyspaperilla. Todistuksen tulee olla kuluvalla vuodella päivätty.
  • KooKoo pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Kausikortit 2019–2020

KATEGORIA

AIKUISET

ELÄKELÄISET

MUUT*

I

749 €

649 €

250 €

II

549 €

449 €

250 €

III

449 €

449 €

250 €

Seisomakatsomo

249 €

249 €

199 €
USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET


MILLAISIA KAUSIKORTTEJA ON?

Kausikortteja löytyy sekä istuma- että seisomapaikoille. Istumapaikkakategorioita on neljä ja sen lisäksi yksi seisomapaikkakategoria. Kausikortin saa muovisena korttina tai mobiilikausikorttina puhelimeen. Muovikorteissa on siru, joten käsittelethän korttiasi varoen.

MISTÄ VOIN OSTAA KAUSIKORTIN?

Kausikortin voi ostaa KooKoon toimistolta tai Ticketmaster Pro -palvelusta.

MISTÄ NÄEN KAUSIKORTTIEN HINNAT?

Kausikorttien ajankohtaiset hinnat näet Ticketmaster Pro -palvelusta, KooKoon nettisivuilta tai vierailemalla KooKoon toimistolla.

MITEN KAUSIKORTIN VOI MAKSAA?

Kausikortin voi maksaa Ticketmaster Pro -palvelussa laskulla, verkkopankkimaksulla, luottokortilla tai osamaksulla. KooKoon toimistolla maksutapoina käyvät käteinen, pankki- ja luottokortit, kulttuuri- ja virikesetelit sekä e-passi. KooKoon toimistolta tilatessa kortin saa myös laskulla tai osamaksulla.

VOIKO KAUSIKORTIN MAKSAA OSISSA?

Kyllä voi. Ticketmaster Prossa laskun voi valita maksettavaksi erissä. Myös KooKoon toimistolta tilatessa laskun voi valita maksettavaksi erissä itselleen sopivalla maksuaikataululla.

MISTÄ PÄÄSEN NÄKEMÄÄN VAPAANA OLEVAT PAIKAT?

Vapaana olevat kausikorttipaikat näet Ticketmaster Pro -palvelusta tai vierailemalla KooKoon toimistolla.

MISTÄ LÖYDÄN LUMON AREENAN KATSOMOKARTAN?

Kauden 2019–2020 katsomokartan löydät Ticketmaster Prosta tai KooKoon nettisivuilta.

MILLAISIA ETUJA KAUSIKORTILLA ON?

Kausikortilla saat hintaedun verrattuna irtolippuihin, vältät lippuluukulla jonottamisen, pääset otteluihin helposti, saat etuja ja alennuksia KooKoon kannattajatuotteista ja KooKoon yhteistyökumppanien tarjoamista palveluista. Lisäksi saat edun KooKoon lounaasta, kuulet KooKoon ajankohtaiset asiat ensimmäisten joukossa ja saat kutsuja vain kausikorttilaisille suunnattuihin tapahtumiin. Yksi joukkue, monta tarinaa.

MITÄ, JOS EN ITSE PÄÄSE OTTELUUN?

Kausikortti on henkilökohtainen, mutta jos et pääse osallistumaan KooKoon kotiotteluun jostakin syystä, voit lainata kausikorttiasi esimerkiksi kaverillesi tai naapurillesi. KooKoo kannustaa siihen, ettei kausikortteja jäisi käyttämättä. Suosittelemme lainaamaan kausikorttia siis aina jollekin, mikäli et itse pääse paikalle! Se on myös sinulle etu, koska kausikortti on kuitenkin maksettu.

Otathan huomioon kuitenkin, ettei alennusryhmäkausikortteja voi luovuttaa toisen käyttöön, koska ne ovat henkilökohtaisia.

SAAKO PARVIRAVINTOLAAN KAUSIKORTTIPAIKAN?

Kyllä saa. Kausikortin ostaminen parviravintolaan tapahtuu samalla tavalla kuin muidenkin kausikorttien ostaminen.

MISTÄ SAAN OSTETTUA KAUSIKORTTIPAIKAT ORPE-KLUBILLE?

Orpe-klubin kausikorttipaikkoja myy vain KooKoon toimisto.

MIKSI KAUSIKORTIN OSTAMINEN KANNATTAA?

Kausikortilla saat hintaedun verrattuna irtolippuihin, vältät lippuluukulla jonottamisen, pääset otteluihin helposti, saat etuja ja alennuksia KooKoon kannattajatuotteista ja KooKoon yhteistyökumppanien tarjoamista palveluista. Lisäksi saat edun KooKoon lounaasta, kuulet KooKoon ajankohtaiset asiat ensimmäisten joukossa ja saat kutsuja vain kausikorttilaisille suunnattuihin tapahtumiin. Yksi joukkue, monta tarinaa.

SAANKO VALITA ITSE PAIKKANI?

Kyllä saat. Vapaat paikat näet Ticketmaster Pro -palvelusta tai vierailemalla KooKoon toimistolla.

MITEN TOIMIN, JOS KAUSIKORTTINI HÄVIÄÄ TAI VAHINGOITTUU?

Ota yhteyttä mahdollisimman pian KooKoon toimistoon osoitteella kausikortti@kookoo.fi. Näin saamme suljettua kortin, jotta sitä ei päästä käyttämään väärin. Mikäli korttisi on vahingoittunut, älä heitä korttiasi pois ennen kuin olet saanut sen tuhoamiseen luvan. Kadonneen tai vahingoittuneen kausikortin uusiminen maksaa 10€.

MITEN UUSIN KAUSIKORTIN?

Älä heitä vanhaa kausikorttiasi pois, sillä se voidaan aktivoida etänä. Mikäli haluat uuden muovisen kortin tai vaihtaa sen mobiilikausikortiksi, tuhoa vanha korttisi vasta, kun uusi korttisi toimii.

MITEN MUUTAN KAUSIKORTIN KATEGORIAA, JOS HALUANKIN PAREMMAN PAIKAN?

Ota yhteyttä KooKoon toimistoon ja kerro toiveesi: kausikortti@kookoo.fi.

MIKSI ON TÄRKEÄÄ PÄIVITTÄÄ OIKEAT TIEDOT KOOKOOLLE JA TICKETMASTERIN JÄRJESTELMÄÄN?

Kun tietosi ovat oikein, pääset hallinnoimaan omia tietojasi ja esimerkiksi uusimaan kausikorttisi kätevästi Ticketmaster Pro -palvelusta. Kun tietosi ovat oikein, kuulet KooKoon ajankohtaisimmat uutiset ensimmäisenä ja saat kutsuja esimerkiksi vain kausikorttilaisille suunnattuihin tapahtumiin.

MITEN TOIMIN, JOS KAUSIKORTTINI EI TOIMI?

Jos kausikorttisi ei toimi, kerro siitä ensimmäiseksi ottelutapahtuman työntekijöille, jotka voivat välittää viestin KooKoon toimistolle. Voit myös ottaa yhteyttä itse suoraan KooKoon toimistoon kausikortti@kookoo.fi. Kun otat yhteyttä, kerro milloin korttisi ei ole toiminut ja mistä syystä. Mitä enemmän annat lisätietoja yhteyttä ottaessasi, sitä nopeammin virhe saadaan korjattua.

MITEN TOIMIN, JOS KORTISSA ON VÄÄRÄ NIMI?

Ota yhteyttä KooKoon toimistoon kausikortti@kookoo.fi. Tarvittaessa teemme uuden kortin sinulle.

MIHIN OTAN YHTEYTTÄ, JOS TULEE ONGELMIA KAUSIKORTIN KANSSA?

Ota yhteyttä KooKoon toimistoon kausikortti@kookoo.fi.